P'n'P - Psihodēlija & Psihonauti.


7. Jūnijs 2010

Steidzami nepieciešams diazepāms! @ 01:13

[info]sick_among_pure:
Mūzika: Christian Death - Face (from "Ashes" 2xLP 1985)

Steidzami nepieciešamss diazepāms!

Nepieciešams, lai noņemtu kādu cilvēku no klonazepāma atkarīgas (4x spēcīgāka/bīstamāka par heroīna atkarību - no tik spēcīgu benzadiazepīnu kā klonazepāms (un tādos daudzumos kā tos rij šis cilvēks) lomkās (kas ilgst mēnesi - pretēji heroīna nedēļai) daudzi cilvēki mirst, kad sākas muskuļu krampji un atsakās strādāt vai nu sirds vai plaušas).

Ja domājat, ka blefoju par sekām, programmu utt, iepazīstieties ar visā pasaulē pazīstamo "The Ashtons Manual" programmu: Lūk Ņūkāslas universitātes neiroloģijas, neirobioloģijas un psihiatrijas profesores Heteres Eštonas programma kā noņemt/atlauzt cilvēku no jebkura benzodiazepīna (šajā gadījumā klonazepāma): http://www.benzo.org.uk/manual/bzsched.htm#s6

Kā redzams nepieciešams samazināt klonozepāma devu un pāriet uz diazepāmu. Bet mūsu "aizspogulijā Latvijā" ārsti līdz šim atteikušies izrakstīt jebko no tā. Attieksme - "Pats uzsēdies, pats vainīgs. Manis pēc ej un nomirsti."

Īsāk sakot - šīs konkrētās nelaimes ārsti Rīgā viens otru pazīst (vai man vienkārši nav paveicies ar to ka pazīst) un nevēlas nepatikšanas. Pat pazīstami ārsti, kas it it kā "no malas", kā arī ārsti, kas varētu teikt, ir ārstējošā ārsta priekšniecība (es precīzi to hierarhiju nezinu) atsakās palīdzēt. Tā vietā iesaka pilnīgi pretrunīgu lietu... iet tikai caur ārstējošo ārstu (tiktāl viss ir sakarīgi), bet tālāk, zinot šī ārsta šerpo raksturu, iesaka mēģināt viņam samelot kaut ko un tā tikt pie tā ko vajag, bet nekādā gadījumā neteikt patiesību, jo tad būšot tikai pamatīgas nepatikšanas. Cilvēks melot negribēja, tādēļ sekoja padomam un ieguva "vienīgo reizi izrakstītu benzadiazepīnu kursu ...." Īsāk sakot viņam izrakstīja klonazepāmu no kā viņš tieši cenšas tikt vaļā, bet diazepāmu - nē. Būtu smieklīgi, ja nebūtu skumji. Turklāt vēlreiz mēģināt "izdīkt" benzodiazepīnus diez vai vispār sanāks...

Īsāk, diazepāmu (ASV to sauc par Valium) nekur nav sanācis izsist - pat ne "melnajā tirgū", jo to "dīleriem" neatmaksājas tirgot, jo tas ir salīdzinoši "viegls", vai vienkārši nezinu pareizos cilvēkus.

Nobeigumā! Diazepāms vajadzīgs jo ātrāk jo labāk! Netaisos pārkāpt komūnas noteikumus tādēļ nevienu nelūdzu piedāvāt/pārdot, bet vienkārši, ja ir kāda "informācija" vai "ideja" ideja par to, ko un kā varētu darīt šajā situācijā, rakstīt uz meilu cyberchrist@catholic.org (tā arī jūsu personības komentos neparādīsies). Iespējams ir arī dažas maiņas iespējas... bet par to visu ārpus i-neta.
 

Comments

 
From:(Anonymous)
Date: 10. Jūnijs 2010 - 11:48
(Link)
varu tikai teikt, ka saprotu Tevi. neko daudz vairāk kā ieteikt vēlreiz iet pie tā ārsta , kurš dzina pie ārstējošā ārsta (ārstējošā ārsta priekšniecības) un vislabāk zin tavu situāciju, un teikt viņām kā ir, ka Tu vēlies atradināties no stiprākā benzodiazepīna ar vājāku + parādi grafiku un tabulu no tā benzo.org.uk. turies un lai Tev izdodas.

ja tomēr diazepāmu neizraksta vēl paliek variants "atlauzt" sevi samazinot klonozepāma devu pēc līdzīgas tabulas ko esi ievietojis te (tas protams var būt grūti, bet vajag būt stipram!)

man kādreiz kad izrakstīja Klonozepāmu neirologs par atiešanu tieši tā arī teica - beigt lietot var pakāpeniski samazinot devu.

turies
From:[info]sick_among_pure
Date: 14. Jūnijs 2010 - 14:25
(Link)
Paldies par atbalstu. Tā arī cilvēkam būs jādara, ja nedabūsim diazepāmu, tad nāksies "kāpt nost" ļoti pakāpeniski samazinot k-zepāma devu (bet cik zinu tas jādara ļoti pakāpeniski).
From:[info]sick_among_pure
Date: 14. Jūnijs 2010 - 23:14
(Link)
Vēlreiz pateicos par laba novēlējumiem, bet iegājis šodien www.drugs_forum.com benzadiazepīnu sadaļā uzgāju, ka it kā zinošs cilvēks (īsti nezinu - tur visi ir incognito) vienam citam biedram ar 2x mazāku kloņu devu un "pieredzi", kurš gribēja samazināt vienkārši klonozepāmu un lekt nost, bez diazepāma (arī ārsts netaisās izrakstīt) tā arī pateica - Do you want to go cold turkey? This in your position is extremely dangerous.... bla bla, bla... bet noskaņa drusku sabojājās (paskatījos arī diazepāmu interneta aptiekās - no $90 par 30 tabletēm līdz $600 par 180, pilnīgs pizģets - klonazepāms, kas ir vairākas reizes stiprāks latvijā 30 tab maksā 1.60 - 1.70 Ls - līdz ar to diazepāmam būtu jābūt vēl lētākam... bet tas ir dārgāk pat par tramadolu un morfīnu injekcijām (par morfīnu gan nezinu... neatceros % jeb mg uz kubu, turklāt grūti opiātus vai opioīdus ar benzodiazepīniem salīdzināt, tomēr Vikodīns (Hidrokodons) toč bija lētāks)).
From:(Anonymous)
Date: 13. Jūnijs 2010 - 22:46
(Link)
Ir vēl tāda lieta, kā ibogēns. (http://www.erowid.org/chemicals/ibogaine/ibogaine.shtml)Varot itkā izārstēt visādas atkarības, bet hz vai tādu te vispār kautkur atradīsi.
From:[info]sick_among_pure
Date: 14. Jūnijs 2010 - 14:20
(Link)
Par ibogēnu esmu lasījis dažādas brīnumlietas - ka var izārstēt pat jebkuru opiātu atkarību pacientam pat nejūtot "lomkas". Arī lasīju, ka preparāts ir dabisks (it kā iegūstot kaut kur Āfrikā no kaut kāda auga), turklāt prepartāts esot halucigēns... tā kā sanāk ka visu ārstēšanas kursu atrodies halucigēna iedarbības varā (kas protams nenozīmē ka nepārtraukti redzi halucinācijas - viss atkarīgs no devas lielums. Iespējams terapeitiskos daudzumos tas halucinācijas neizsauc). Bet galvenais kas mani tajā uztrauc ir tas ka 1) pie mums tas noteikti nav pieejams. Neviens narkologs nav pat dzirdējis par tādu preparātu un metodi (esmu jautājis, lai gan protams tas nenozīmē, ka neviens par to nav dzirdējis, varbūt nepareizajiem jautāju, bet 100% zinu, ka Latvijā ibogēna terapija netiek pielietota). Baidos, ka līdz mums tas atnāks kā parasti ar kādu 20 gadu nokavēšanos. 2) Arī pasaulē par šo preparātu un terapiju maz kas zināms. Ja nekļūdos tad to piedāvāja tikai tā iestāde kurā tas arī tika sintezēts. Tā tas joprojām skaitās eksperimentāls un daži jau pasteigušies to norakstīt kā krāpšanu. Un tas mani uztrauc visvairāk. Ka tik to nepiemeklē priekšgājēja LSD liktenis. Pēc Hofmana atklājuma tas tika izmantots kā eksperimentālas zāles un deva līdz šim vēsturē vislabākos rezultātus šizofrēnijas un citu garīgu slimību ārstēšanai. Bet pietika ASV armijai noskaidrot, ka tā efekts uz cilvēku ir neparedzams, līdz ar to Aukstajā karā tas kā "patiesības zāles" vai dajebkas cits (šie eksperimenti joprojām daļēji tiek turēti slepenībā) kam to varētu izmantot neder, un vienai garīgi nestabilai senatora meitiņai LSD ietekmē izkāpt pa logu turklāt vēl uzveļot tam vainu ASV šķietami laimīgo 50.gadu un "nuclear family" modeļa sagraušanā un "trako" 60-to izprovocēšanā (patiesībā tie, kuru rokās atradās vara, baidījās zaudēt kontroli pār katru nākamo paaudzi). Un viss. ASV izmantoja savu ietekmi un Sandoz pārtrauca LSD ražošanu un visi pētījumi un eksperimenti (vismaz atklāti, oficiāli) tika pārtraukti (salīdzinoši nesen gan parādījās informāciju par iespējamu eksperimentu ar LSD atsākšanu, jo ir zinātnieki, kas uzskata, ka tam varētu būt liels vēl neatklāts terapeitiskais potenciāls). Baidos, ka, pirms ibogēns nonāks līdz Latvijai, tas jau būs aizliegts (lai gan ceru, ka kļūdos).
Lai nu kā, paldies par saiti. Palasīšu - paskatīšos, ko atceros pareizi un ko nepareizi, un kas vispār pa šo laiku ar ibogēnu noticis.:)
From:(Anonymous)
Date: 16. Jūlijs 2010 - 20:03
(Link)
Ibogas sakni var iegādāties internetā diezgan brīvi. No tās laikam var taisiit novārījumu vai mēģināt ķīmiski atdalīt ibogaīnu. Kādu laiku atpakaļ papētīju tīklā par šo. Mēdz būt negaidīti nāves gadījumi pat ne pie tām augstākajām devām. Ja kādam ir spēcīga atkarība no opiātiem tad varbūt var mēģināt. Pārējiem labāk turēties pie pārbaudītām vērtībām.
From:[info]sick_among_pure
Date: 17. Jūlijs 2010 - 22:50

Par ibogaīnu

(Link)
Jā tiešām, ... pēdējo desmit gadu laikā reģistrēti aptuveni 10 nāves gadījumu... tas gan neiekļauj nekad neuzskaitītos gabonas un kamerūnas nigerus, kas to lieto jau vairākus tūkstošus gadu gan iniciācijas rituāliem, mgan medicīnai, gan (nelielās devās) kā palīgu veiksmīugās medībās(???).

Es pēdējā laikā par šo lietu ļoti interesējos un ir liela atšķirība - vai tu to dari pats (divus gramus ibogas saknes mizas var nopirkt pa 25-30 USD un tas ir handrīz divre3iz vairāk nekā terapijā vajag.) Tomēr diez vai riskētu pats to lietot, jo jābūt pacienta nepārtrauktai uzraudzībai 36-72 stundas un - ideālā variantā puieslēgtam pie sirds aparāta, Latvijā, lai gan šī viela nav aizliegta (jo tik pat kā neviens par to nezina, lai gan pēc 2 gadiem paies 50 gadi kopš pirmo reizi tika novērota šīs vielas medicīniskā ietekme) - neviens ārsts par nekādu saprātīgu naudu neuzņemsies eksperimentēt - tas viņam var beigties ar cietumu... Bez ārsta es to dar
it negribu, turklāt vairāki saiti brīdina, ka dabīg;ā ibogas saknes miza ir daudz bīstamāka veselībai nekā sintētiski iegūtais ibogaīns (tāpat kā kokas mlapas - kokaīns (tikai kokas gadījumā ar vb';istamību ir otrādi)), bet ibogaīnu nenopirksi.

Toties ir klīnikas kur tu vari vai nu šamaņu (lētākās - pa kādiem 9000 USD ārstēties ar saknes mizu, kā to darījuši nēģeri no senatnes), vai eksperimentālās klīnikas ar profesionāliem ārstiem Šveicē, Lielbritānijā, Francijā (15 000 - 20 000 USD (tikai procedūra, nevis ceļš + ja nākas kāda iemesla dēļ klīnikā uzturēties ilkgāk, tad vēl jāpiemaksā)).

Bet vislabāk ir valstīs, kur jau šīs ir pilnīgi legālas zāles (tur arī ārstēšana viskvalitatīvākā) - 1) Kanāda (Vankuvera), 2) Karību jūras valstis (Sentkitsa), 3) Meksika (Tihuana ir pati labākā un pirms 5 gadiem to tur varēja izdarīt par 4000 USD (Erowid...)), tagad tas maksā 4 reizes dārgāk), 4) Tādas valstis kā Panama, kur tā jau ir oficiāla terapija uin lieliskas klīnikas... bet maksā terapija ap 30 000 USD + ceļš. Tā kā nezinu un domāju, bet droši vien ar to sakni riskēšu, jo ņbemot vērā, ka esmu atkarīgs pilnīgi no visiem opiātiem (sākot no hankas - tad metadona - tad buprenorfīna, tad esmu pamatīgi atkarīgs no benzodiazepīniem (8-10mg (4-5 tab.) dienā) un esmu alkoholiķis + šīs trīs lietas viena otru pastiprina (tādēļ jau visas trīs izvēlējos, lai mazāk vajadzētu dārgāko... iedzer pie tā klāt lētāko un efekts divkāršojas))...

Daudz iespērju nav atlicis. Vienīgā problēma... drusku bail vienam to darīt (lai gan viens man pieteicās par māsiņu sēdēt, ja es viņam pēc tam tāpat izdarīšu), bet galvenās bažas ir par to, ka rakstīts, ka ibogaīns atbrīvo njoi heroīna, metadona, alkohola, kokaīna un pat cigarešu atkarības, bet nekur nav rakstīts vai tas spēj tikt galā ar tādām lietām kā buprenorfīns un benzodiazepīni (klonazepāms)....

Tā "oficiāli" 10% atsakās momentā (bez jebkādām lomkām) no savas atkarības un pat to negrib, tik pat procenti 2 nedēļu laikā "noraujas" (ar to saista lielāko daļu nāvju, jo esot ļoti bīstami, ja pirmo 10-14 dienu laikā pēc terapijas cilvēks, teiksim, atkal iešauj heroīnu). 80% ir veiksmes stāstu, bet ne tādikā pirmie 10% - viņiem terapija ik pēc vairākiem mēnešiem jāatkārto.

Tā rakstīts ibogaīna proponentu reklāmas lapās (citu praktiski nav - pasaule izliekas, ka nekas tāds neeksistē, lai gan pirmais izmēģinājums tika veikts 1962.gadā).
From:(Anonymous)
Date: 18. Jūlijs 2010 - 18:00
(Link)
Pirmkārt jau jātrod sevī motivācija kauko maiņīt savos paradumos. Nevajag paļauties kā uz brīnumzālēm, bet izmantot to kā palīglīdzekli ieraduma pārvarēšanā un savas personības transformēšanā. Manuprāt arī citi psihadēliķi piem. sēnes, ayahuasca vai LSD var lieliski palīdzēt šim mērķim, ja uzņem stipri daudz un ar skaidru nolūku. Lai veicas.
From:(Anonymous)
Date: 29. Augusts 2015 - 16:47

iboga

(Link)
Pameegjinaaju Ibogu. Pats labaakais ko jebkad dziivee esmu piedziivojis. Pats efekts absoluuti nav pats jautraakais un patiikamaakais bet peec 24 stundu tripa beidzot var iemigt. Riita ceeliens kaa nekad. Praats ir tukshs, skaidrs kaa beernam. Atkariibas kaa zaaliites uzkuupinaashana vai citi tml. priecinji pazuud. Kaut gan man nebija doma lietot Ibogu deelj taa ka man buutu probleemas ar narkotikaam vai alkoholu. Bet nu ir jau pagaajis gads kopsh ibogas tripa un man nav sanaacis uzkuriit vai piedzerties jo vienkaarshi negribaas. Taa ka tie kam patiik piedzerties vai uzpiipeet zaaliiti iboga shos priecinjus var izniicinaat. Ir kuul un jaasaka ka neko smagaaku savaa dziivee nebiju meegjinaajis. Varu iedomaaties opiaata atkariigos. Ja vinji panjem ibogu tad gluzhi vienkaarshi taas efekts ir tik speeciigs ka viss paareejais peec tam shkjiet suuds. Protams otreiz man gluzhi vienkaarshi buutu bail kautko taadu veelreiz apeest.
Ibogu ljoti veesi var pasuitiit caur iboga world com. Stafs ir speeciigs un ljoti aarstniecisks gan miesai gan garam.
Yes!
From:(Anonymous)
Date: 9. Septembris 2015 - 22:40

Re: iboga

(Link)
Super. Paldies. Tieši tas, ko vēlējos noskaidrot. Tikai viens jautājums - cik daudz ibogu ielietoji (pus grams, grams, divi), un tieši kāds bija uzņemšanas/ievadīšanas veids tavā gadījumā (vienkārši ēdi, vai kaut kur/ar kaut ko jauci, vai vēl k-kā ievadīji).
Paldies!
From:(Anonymous)
Date: 18. Janvāris 2016 - 15:59

Re: iboga

(Link)
Autor, mani arī interesē, vai izmantoji ibogas saknes mizu vai arī ekstraktu!

P'n'P - Psihodēlija & Psihonauti.