P'n'P - Psihodēlija & Psihonauti.


Reply To:

10+ gadu pieredze un sekas @ 17:19

[info]anne posted in [info]drugs:

Briesmīgi ilgi nebija sanācis klabēt. Tapēc reku šeku.
Atceros ceļa sākumā nebija skaidrs, kas notiks. Trūka pieredzējušu piemēru.
Zināms bija tikai, ka "narkomāni mirst jauni" un "kāpj ārā pa logu".

Bik par experience:
12 gadi ar MJ, mums gan bija 3 gadu pašķiršanās laiks
Auga PSCB sēnes un tripoju daudz.
LSD iešāvām 10 pilienus. Tas bija blast-off.
DEX un Cold3 + THC kokteiļi
MDMA reti un pa 1gb.
Amf pāris reizes + 1x 1g nedēļas garumā.

MDMA un Amfetamīni nedeva neko. Tiem raksturīgi bija besīgi athodi, kas sākās 4dienas pēc tripa aizkaitināmības formā. Kopš šopavasar nošņaucu gramu, parādījās uz laiku izteikta velme apsisties. Pēc tam nopīppēju zaļo daudz.

Sēnes - parādīja man daudz ko. Tajā laikā es mazliet vēl baidījos un needu vairāk kā 3g kaltētas. Tagad ietu uz 5g+, ar vemšanu, totālu ķīseli, bet lai dod mācību.

Kaktusus needu un needīšu bez guru. Palasīju Kastaņedu.

Ar LSD man storijs ir tāds: 16gv sākām ar 1/4 markas, kas ir ļoti maz un jutām. Kad te bija tā Nuklārija skābe gadus 4 atpakaļ, Betiņa mums salēja cukuru uz 8-10 pilieniem. 'Aizlidojām' uz Indiju un tapa skaidrs, ka jādara yogu. Faktiski tas arī bija tas kritiskais punkts, pēc kura lietošana sāka likties nevajadzīgs damage.
Pāris reizes vēlāk ēdām markas un sex uz tām bija bio-kinētisks. Tādi roboti.

Tad vēl pasitāmies Dexīti un tas bija fun. Atradām dexim arī domāšanas un patiesības aspektu: īpaši no rītiem, kad laida vaļā. Pirmais out-of-body-experience arī bija no tā.

Nu un tad paralēli-- ja party: tad MJ. Ikdienā nē un nepirku arī.

---
Nu un kāds tad ir rezultāts visam šim?

* par cik nesēdēju uz stimulantiem, atkarības tipa nav
* zālīti ļoti grūti atmest
* no MJ problēmas ar atmiņu ir. Mani bieži vien sveicina un uzrunā vārdā cilvēki, kurus 'nepazīstu'-- respektīvi neatceros. Dzīve iekšēji dziļāka, bet līdz ar to-- ārēji: seklāka. Mani neinteresē Diena, Panorāma, Delfi un FM skalas radio.
* Ir šīzīgas idejas.
* Dakteris Bērziņš izrakstīja padzert Nootropil. Tāds feins recepšu medikaments. Tagad kapāju to regulāri, bieži vien kopā ar MJ, lai nenāk nogurums.

MJ pīpēju no paipa, vienā reizē ne vairāk kā 2 dūmus: tas ir krapālīti ne vairāk kā 2 sērkociņu galviņu lielumā.

Tagad neko halucigēnu vairs negribās, jo viss tāpat ir skaidrs. Man tas ir darīt yogu, tur meditēt un tantrēt. Diezgan smuki atradu veidu kā sisties ar sexu. Bet ka to darīt vajag, es sapratu uz LSD un sēnēm. Tad katreiz pienāca tas brīdis, kad tik ļoti gribējās mīlestību. Skaidrs, ka piepildījums ir pretējā dzimumā līdzsvartotās tantriskās attiecības.
Iespējams, ka tas no drogām, bet manī ir tāda kā tumsa. Citi tie tīrie baltie naivie yogas 'baznīcbērni' man vnk šķiet smieklīgi. Man šķiet, ka yogā es iešu kreisās-rokas ceļu.

Rezumē
---
Halucigēnu kursu vajadzētu iziet visiem, kuriem ir velme 'atmosties'.
Sāciet pirmajā reizē ar mazu pusdevu. Tad iepauzējiet. Tad 2x tik daudz. Pieņemu, ka pēc pilna tripa būs ko pārdomāt. Bet lai tas viss neizvērstos par party-plezīru, kas ir debīlākais, ko ar halucigēniem var darīt, es iesaku saņemties un apēst 2-3-4-5x devu un saprast, ko darīt un ko nedarīt.

Totāli nerekomendēju dzinējus: MDMA, Amf un METAmfetamīnus: adiktīvi un degradējoši-- īpaši puišiem. Visa tā nožēlojamā Andrejsalas paaudze, kas tagad ģenerē pautus nošņaukušus pidarus minimal techno stilā ir rezultāts. Nekādi sexa guru no viņiem nesanāks.

MJ-- manā skatījumā labāk nekā alus, bet ir savi draw-backs. Mēģinam turēt reizi 2nedēļās un tad, man šķiet damage nebūs tik liels. Bieži un daudz pīpēt zāli, manā skatījumā ir miss-use.

Lietot vielas var.
Svarīgi ir novērtēt tās ar cieņu, nevis izklaidei.
Un rēķināties, ka katra reize gan dod, gan paņem savu daļu.

Lūk jums 80min video par tēmu @ YouTube
http://www.youtube.com/view_play_list?p=6E11CE46D97FD55B&search_query=Awakening+the+Divine+within%23Part1%23

// Tieša runāšana sākas ap 5to daļu.
 

Your Reply:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

P'n'P - Psihodēlija & Psihonauti.