P'n'P - Psihodēlija & Psihonauti.


Reply To:

(bez virsraksta) @ 14:54

Anonymous commented on [info]atreyu's post in [info]drugs:

ātrums + alkohols + ganja
izjūtas - absolūta sajūsma
*ziemassvētki - ir gaišs un saulains, sēžam ar draudzeni divatā vannā pie cita drauga dzīvoklī. es dziedu savā valodā - izklausās pēc indiešu, viņa ar ciet acīm līgojas un kustina rokas, un saprot par ko es dziedu, brīžiem kopā smejamies, raudam. saskaņa, sapratne, vienība. nežēlīgi skaisti.
*no rīta ap 7 aizgājām pie drauga. viņš aizgāja uz darbu, atstājot mūs vienas savā istabā. priekš skolas viņš bija veidojis sērkociņu namiņu. sākās viss ar to, ka draudzene to netīšām sagrāva, tad no visiem pieejamajiem materiāliem uz liela izņemta loga virsmas mēs izveidojām pilsētu. kko tik skaistu vispār nevar aprakstīt, tur bija pils ar torņiem un skursteni visās iespējamajās krāsās, dīķis no ledustējas, kurā peldēja sagrieztas zeķes - purvs, pils mūris ar grafitti attēlotiem valteru un kažu, sarkangalvīti un vilku utt. sēdējām un brīnījāmies, cik skaisti.
*bijām klubā ar draudzeni, elektroniskā mūzika izklausījās super-niansēta, kā koncertā, es sāku runāt vāciski un spāniski pamīšus, mēs dejojām un bučojām viena otru, bez mitas atzināmies mīlestībā. pēc kluba devāmies uz privāto tusiņu, kur pārējie bija jau pārpīpējušies un miegaini. negulēja frenks, kas ņēmās mums rādīt fotoalbumu, ko mēs ar nenormālu interesi un sajūsmu aplūkojām. kad frenks aizgāja gulēt, mēs izdomājām, ka mums ir jāiestudē sava līnijdeja. vienu soli tu, vienu es. sajūsmā studējām līnijdeju stundas trīs. skaisti.
 

Your Reply:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

P'n'P - Psihodēlija & Psihonauti.