P'n'P - Psihodēlija & Psihonauti.


21. Septembris 2006

(bez virsraksta) @ 02:50

[info]xoox:
Turpinājums aprakstam par manu seno LSD tripu.
Iepriekšējās daļas šeit: http://klab.lv/community/drugs/23426.html

Ir jau rīts un efekts lēnām sāk pāriet... Sienas joprojām tek, istaba maina formu, izliecoties visvisādās formās. Ir apnicis. Ķermenis ir izmocīts un arī paša ķermeņa uztvere ir izmainījusies. Kājas ir mazas, trīc un kasās. Noģērbjos kails un palienu zem segas. Jūtos pliks, netīrs un nožēlojams.
Paņemu Ingusa saplīsušo pleijeri un vienu austiņu pielieku pie auss. Tur skanošās Future Sounds of London - Her Face Forms In Summertime ievadskaņas mani te paceļ, te atkal aizrauj nekurienē. Pareizāk sakot virpuļojošā, zaļā tunelī, kurā uz manu pusi tiecas, dīvaini čab un sarunājas lielas, zaļas, gaļīgas lapas. Bet es jūtos drošībā. Džungļu mežs mani ir paņēmis savās skavās.
Paņemu Future Sound of London diska vāciņu.

Pietiek ar vienu skatienu uz diska vāciņu, lai saprastu, kas ar to domāts. Tā ir šī nakts un tā būtne vidū esmu es, koncentriskos apļos, gandrīz bezgalībā. Pa kreisi ir vakardienas vakars un nakts. Var redzēt viegli atpazīstamos LSD ornamentus. Labajā pusē ir šis rīts, ar skaidru gaisu, kas tagad sākas. Saule lec un mēs sāksim būvēt jaunu dzīvi (ceļamkrāns). Mēs esam mainījušies. Es smejos.
Es nespēju aizmigt un arī Inguss nevar. Mēs izlemjam, ka varam doties uz skolu. Sienas joprojām slīd un sejas izskatās izkropļotas, bet prāts ir samērā skaidrs un šķiet, ka izteikties varam sakarīgi un vispār, neņemot vērā joprojām paplašinātās acu zīlītes, izskatamies pēc normāliem cilvēkiem.
Brauciens vilcienā ir tāds mērens piedzīvojums, bet nogurums arī ir milzīgs un negribas pievērst uzmanību joprojām aktīvajām vizuālajām un audio halucinācijām.
Ieejam skolā un satiekam Lauri. Viņš ir garš, briļļains jaunietis, pelēkās drēbēs un mēs ar Ingusu abi saskatamies, zinot bez vārdiem, ka mūsu iztēlē viņš jau ir pārvērties par fašistu koncentrācijas nometnes klerku.
Ieejam un apsēžamies solos. Efekts jau ir gandrīz izzudis. Krāsas gan joprojām mazliet par spilgtu, bet var turēt. Izmocīts atslēdzos.

(Šis bija mans labākais trips. Daži momenti gan bija neomulīgi, trollis-Inguss virtuvē un sajūta, ka zaudēju kontroli, bet kopā ņemot - labs trips. Nākamreiz uzrakstīšu par slikto :O )
 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]darkans
Date: 21. Septembris 2006 - 07:22
(Link)
kā ar permamentām dzīves uztveres vai domāšanas izmaiņām?
[User Picture Icon]
From:[info]xoox
Date: 21. Septembris 2006 - 13:55
(Link)
Šo to jau izmainīja. Redzēju vairāk skaistuma pasaulē varbūt, vairāk krāsu spēļu, rakstu utt. Uzzināju šo to par cilvēka apziņu. Flashback-i arī bija un diezgan pamatīgi, līdz pat vizuālām halucinācijām.
Piedzīvoju arī bad trip, no kā gan diez ko labi pēcefekti nebija - panikas lēkmes, trauksme, nespēja skaidri domāt, paranoja. Tā kā var būt visādi. Primāri jau darīt to labā garastāvoklī, ar pareizajiem cilvēkiem un pareizajā vidē. Un respektēt šo ķīmiju un tās matērijas, ar kurām tā savieno. Tad viss būs ok!
From:(Anonymous)
Date: 27. Augusts 2008 - 22:18

ieteikumi?

(Link)
Ok, pirmo un pašu saprotamāko: "Nemēģināt" izlaidīsim.

Stāsts ir tāds, ka gribu nomēģināt LSD, tādēļ vajadzētu ieteikumu, ko darīt un ko noteikti nedarīt, jo doma darīt to ir vienam pašam savā nodabā.

Nākamais jautājums - cik daudz ņemt pirmajā reizē un kā vislabāk noskaņoties sevis izziņai?
[User Picture Icon]
From:[info]xoox
Date: 27. Augusts 2008 - 23:32

Re: ieteikumi?

(Link)
Vienam pirmoreiz noteikti nevajag to darīt. Labāk vajag kādu cilvēku, kas var pieskatīt, vislabāk kādu labu draugu, noteikti tādu cilvēku, kam uzticies un kas zin, ka tu lieto. Painstruē arī viņu, ka, ja uznāk panika, vajag runāt mierīgi un lēni, ka vajag teikt, ka viss pāries, ka tā ir ķīmija un ka viss pēc pāris stundām beigsies..
Viens var lietot tad, kad jau zini, kas par zvēru LSD ir. Pirmās reizes nevar zināt, kas no zemapziņas zīlēm uzpeldēs, kā arī tie iespaidi ir kaut kas tik jauns un iespaidīgs, ka smadzenēm var būt pārslodze un šoks. Tas protams, ir labi, bet noteikti vajag kādu balstu realitātē, cilvēku, kas ir tev blakus.
Ko darīt: atrasties vietā, kur ir droši un nevar pēkšņi uzrasties sveši cilvēki, klausīties ambient mūziku, skatīties gleznu albumus, fotoalbumus, mūzikas vizualizācijas datorā (piem. Winamp). Ja ir iespēja, iziet kādā mierīgā stūrītī dabā. Skatīties zvaigznēs, mēnesī. Lasīt latviešu tautas tautasdziesmas, sakāmvārdus (šis labs), fabulas. Skatīties multenes, vecās latviešu un krievu (nevis amerikāņu). Iededzināt sveci.
Ko nedarīt: iet tusēties, daudz svešos cilvēkos. Lietot papildus vēl kaut ko vai alkoholu. Klausīeties skaļu, agresīvu un depresīvu mūzika. Skatīties šausmenes vai bojevikus. Iet uz ielas. Tripot vietā, kur var ierasties vecāki, sveši cilvēki, kur ir kāds, kas var nesaprast un sākt nosodīt...

Pirmoreiz var ņemt 100-150 mg. Standarta doza ir 200 mg, bet tas jau ir samērā dziļi.

Noskaņa - vajag noteikti mieru. Vajag uztvert to kā piedzīvojumu un tiešām - ceļojumu. Vajag kaut kur sev dziļi iekodēt, ka tā ir ķīmija un ka, lai kā neliktos, pēc 7-9 stundām efekts beigsies (kad esi zem LSD, tam dažreiz ir grūti noticēt :)). Tāda viegla interese un pozitīva noskaņa un viss notiksies.
Neaizmirsti pēc tam ierakstīt šajā komūnā, kā bija :)

Vēl var palasīt te: http://www.erowid.org/chemicals/lsd/lsd.shtml, iesaku abus FAQ un EXPERIENCES
From:(Anonymous)
Date: 28. Augusts 2008 - 10:46

Re: ieteikumi?

(Link)
Paldies!

Nu, mans plāniņš bija iet pastaigā gar jūru (Ventspilī), tā skaisti, kādā saulainā sestdienas rītā.

100-150mg tas ir cik? Puse, vesela vai vesela marka? Kāda markas daļa?
Jo cik saprotu, iegādāties var veselu marku.

Par ceļojuma uztveri, tas ir skaidrs, tādēļ jau vēlos ko tādu darīt - vēlos pētīt apziņas un zemapziņas dzīles.


[User Picture Icon]
From:[info]xoox
Date: 28. Augusts 2008 - 11:39

Re: ieteikumi?

(Link)
Nav slikta doma, bet ļoti iesaku ņemt arī kādu līdzi, kurš paliks skaidrā. Viena marka parasti ir 200 mg, bet man tas parasti ir par daudz. 3/4 ir tieši laikā, tikai paliek jautājums, ko lai dara ar to mazo ceturtdaļiņu :)
From:(Anonymous)
Date: 28. Augusts 2008 - 12:20

Re: ieteikumi?

(Link)
Pietaupīt pelēkai dienai? :D

ok, ņemšu vērā padomus. Tagad tikai atliek "sazīmēt" pastmarku :)
[User Picture Icon]
From:[info]peecz
Date: 21. Septembris 2006 - 10:36
(Link)
es pagaidaam baidos, prieksh manis tas ir paaraak mind altering
From:[info]filozofs
Date: 21. Septembris 2006 - 17:22
(Link)
Yeeyeeyee! Foršs pieredzes apraksts. Gribu vēl.
From:[info]wazzaaa
Date: 14. Decembris 2006 - 10:02
(Link)
Patiesiibaa, chuvak, es beidzot sapratu, par ko iet runa shajaa tavaa tripa aprakstaa, bet reizee arii vispaar neko nesaprotu.. :) taada kaa stulba cilpa, kura ir bezgaliiga.. :)

ljooti labpraat gribeetos dzirdeet par slikto tripu..

P'n'P - Psihodēlija & Psihonauti.