P'n'P - Psihodēlija & Psihonauti.


30. Oktobris 2004

(bez virsraksta) @ 22:55

[info]likvidet:
no zaales ir man tadi laika gluki, kuri reizeem meedz mani paspiidzinaat. visu laiku lecu no laika aaraa, tad atkal atpakalj, diezgan slikta sajuuta. gribeeju zinaat, vai no taa var kautkaa atbriivoties.
 

Comments

 
From:[info]filozofs
Date: 31. Oktobris 2004 - 08:55
(Link)
T.i. tipa tā, ka Tu iekāp maisā (laikā) un tad izlec no viņa? Nu, mans padoms būtu, palikt un sēdēt maisā. Un nelekt arā ;)
From:[info]likvidet
Date: 31. Oktobris 2004 - 12:48
(Link)
nu ja taa to saliidzina, tad ir taa, ka visu laiku, ik peec sekundes iekaap maisaa, izlec aaraa, iekaap maisaa, izlec aaraa utt utt. neko iisti nesaproti, nevar sakariigi parunaat arii, vispaar diezgan destruktiiva sajuuta paarnjem. un nevar jau nelekt aaraa, tevi vienkaarshi izmet!
From:[info]filozofs
Date: 31. Oktobris 2004 - 17:45
(Link)
Es takš ākstos. Lai nu kā, mans viedoklis ir tāds, ka visi zāles gļuki rodas pašsuģestijas rezultātā, gan pamatoti, gan nē. T.i. Tu iedomājies, ka Tev, piemēram, sāp vēders, un viņš pēc brīža arī sāk sāpēt. Šis varētu būt līdzīgs gadījums. Lai tiktu no "gļuka" vaļā ir vnk jānotic, ka reāli nekas tāds neeksistē, ka to ir izraisījis tikai un vienīgi paša prāts.

Man tas ir vienmēr palīdzējis.
btw Tev tā katru reizi?
From:[info]likvidet
Date: 31. Oktobris 2004 - 17:51
(Link)
nu varetu teikt ka samera reti.
[User Picture Icon]
From:[info]izzy
Date: 1. Novembris 2004 - 15:23
(Link)
Pārtrauc zāles lietošanu..
[User Picture Icon]
From:[info]sodiiba
Date: 27. Novembris 2004 - 21:47
(Link)
ja Tev pasham nepatiik tas ko zaale ar Tevi dara un kaadas sajuutas izraisa... tad kaadeelj Tu to lieto??????
From:[info]likvidet
Date: 29. Novembris 2004 - 15:27
(Link)
nu bet man jau patiik zaales iedarbiiba. runa iet par to, ka reizeem(reti) no zaales roddas arii sliktas sajuutas(tas laikam saistiits ar nepiemeerotu garastavokli zales pipeshanai vai ari vel ko citu) un tad nu es gribeju zinat vai var pavisam atbrivoties no negativajiem glukiem, taa, lai 100% buutu tikai pozitiivas emocijas.
From:[info]cocacola
Date: 22. Jūlijs 2005 - 23:36
(Link)
Nu mums peedeejo reizi ar [info]darkz pazuda vismaz pusstunda... vismaz peec maniem apreikjiniem... lai gan paaraak par to nesatraucos...

P'n'P - Psihodēlija & Psihonauti.