P'n'P - Psihodēlija & Psihonauti.


Reply To:

(bez virsraksta) @ 22:54

[info]filozofs posted in [info]drugs:

Dzīsim labumu ārā no Morning Glory!

Igridienti: pašas sēklas, jo vairāk, jo labāk. Pats izmantoju ~ 100. Acetons (99.5%) ~ 100ml - 150ml. blenderis/kafijas dzirnaviņas, burka ar vāku un fēns.

Nekā nāvīgi sarežgīta visā procesā nav, pie tam to var izdarīt apmēram stundas laikā, tādēļ arī pamācība ir nepacietīgajiem. Tā kā parasti morning glory nāk no visādiem nezināmiem avotiem, nevis pašmāju dārziņa, tad ir vēlams sēklas pirms tam kārtīgi noskalot, var izmantot arī ziepes. Tālāk sametam tās blenderī un maļam līdz paliek pāri smalks pulveris. Pēc tam visu iekšā burkā, uzlejam acetonu, vāku ciet un kratam.

Tad mēs kratam, kratam, kratam un vēl kratam...

Un tad vēl nedaudz pakratam. Ar 20 minūtēm vajadzētu pietikt. Acetonam vajadzētu iegūt zaļganu smilšu krāsu.

Tālāk pati jautrākā daļa. Šajā brīdī ir iespējams izfiltrēt visu to šķīdumu, taču, tas nemaz nav nepieciešams, t.i., var atdalīt šķidrumu no cietās vielas vnk uzmanīgi nolejot to nost. Izlejam uz cepamā papīra, kas ir izklāts uz pannas, piemēram, un pūšam virsū siltu gaisu ar fēnu. To ir vēlams darīt kādā labi vēdinātā telpā, jo savādāk noreibs galva no acetona... Un to jau mēs negribam ;)

Jāžāvē līdz paliek pāri tādas pašas krāsas plēksnītes un vairs nav miņas no acetona. Pēcāk visu rūpīgi nokasam nost un stumjam māgā, vai arī kur nu katram ērtāk.

Galaprodukts:


Priekā!
 

Your Reply:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

P'n'P - Psihodēlija & Psihonauti.