P'n'P - Psihodēlija & Psihonauti.


9. Augusts 2005

Mary Jane @ 20:02

[info]prieks:
Mūzika: silence

CANNABIS WITHDRAWAL SYMPTOMS
  • mild to moderate, non life-threatening withdrawal symptoms occur after daily use in some users. These may last for 1-6 weeks after cessation of use and can include anxiety, anhedonia (reduced experience of pleasure), headaches, general unease/discomfort, difficulty sleeping, and a desire to smoke pot. Severity of symptoms is related to frequency of use and individual sensitivity.
  • slight loss of appetite
  • finding non-stoned life a bit dull, increased boredom

Pēc aptuveni pusgada aktīvas un vairāk kā nedēļu full time smēķēšanas ir iestājies pārdomu brīdis un otro dienu nesmēķējot, simptoni kā no grāmatas. Kāda ir pareizā smēķēšana, kas netraucē? Jo liekas, nesmēķēt nav risinājums. No citām narkotikām bišin bail, jo neliekas, ka gribēšu atgriezties īpaši, jo tur jābūt tik pilnvērtīgāk. Ja nu DMT, bet to laikam nemaz nevar tā dabūt. Vārdu sakot vai ir kāda jēga nesmēķēt un cik ilgi?

 

Comments

 
From:[info]filozofs
Date: 9. Augusts 2005 - 21:34
(Link)
Nesmēķēt tiešām nav risinājums. Varbūt vienīgi samazināt daudzumu un/vai biežumu, bet savādāk tas ir neizbēgami. nu, tie simptomi.
[User Picture Icon]
From:[info]darkz
Date: 9. Augusts 2005 - 21:49
(Link)
tu sūkā.
labi, piedod, man ļoti gribējās tev to pateikt, jo es tieši tā arī domāju.
principā nesmēķēt ir risinājums.
teorētiski tu esi tieši tādā pat situācijā, kā vairākums alkoholiķu - realitāte vairs nepiedur.
es pat nezinu .. es domāju, ka tev vienkārši vajag atrast jaunu piedūrienu :)
[User Picture Icon]
From:[info]prieks
Date: 9. Augusts 2005 - 23:57
(Link)
taisniiba jau ir, tātad samierināmies, dzīvojam. vienmēr vajag teikt ko domā, tu jau pats arī konkrēti sūkā. bet tas ir tikai normāli. man liekas, ka atšķirībā no pieredzējušiem 'ceļotājiem' pīpētāji tomēr arī ir pa vidu tam, kas tik ļoti nepatīk valdībām un pārējiem.

Īstenībā Jūs man esat daudz palīdzējuši, bet varbūt arī tieši otrādi. Anyway thanks, nice trips un lai notiek tā kā vēlaties. Vienkārši dīvaini bija bišin pēc tāda maratona.
[User Picture Icon]
From:[info]darkz
Date: 10. Augusts 2005 - 07:14
(Link)
nu es vienmēr saku, ka nevajag aizrauties
un tā jau arī ir

P'n'P - Psihodēlija & Psihonauti.