P'n'P - Psihodēlija & Psihonauti.


9. Augusts 2005

dexofanreview @ 12:04

[info]darkz:
Garastāvoklis:: savāds
Mūzika: Röyksopp - A Higher Place

Vakar ap 18iem mums ar [info]cocacola radās doma pamēģināt deksofānu.
Domāts, darīts. Neilgi pēc desmitiem man plaušās ir 8as 30mg tabletes. Ražotāju nepateikšu, jo pēdējo burciņu neapdomīgi sašķaidīju pret asfaltu. Ļoti gribējās.
Varu pateikt tikai to, ka tabletītes bija mazas, apaļas, desmit, iepakotas mazā burciņā, maksāja ~Ls1.30. Ejam, ejam, ejam, periodiski apjautājamies viens otram par pašsajūtu and so on. Neilgi pirms 11iem [info]cocacola paziņo, ka viņam šļūk nost zābaki (kārtīgi aizšņorēti 16 kniežu dr.martens undergoundi). Izrēcāmies, viņam pārgāja. Tad sākās mani fokusi – es piedāvāju uzkāpt uz blakus esošā VW Passat un masturbēt uz garāmgājējiem. [info]cocacola manu piedāvājumu, diemžēl, noraidija. Tā nu mēs klīdām pa naksnīgajām Pārdaugavas ielām. Es stāstiju, ka deksofāns velk uz lidošanu un publisku pašapmierināšanos gluži tāpat, kā marihuāna uz pastkastīšu demolēšanu. Pēc minūtēm 10 es saprotu, ka lēni un nenovēršami tuvojas šur tur aprakstītais deksofāna side effect - vemšana. Cocacola sūdzas par slikto pašsajūtu un es viņam neoponēju, jo pats nejūtos sevišķi labi. Mutē garšo pēc nekvalitatīva alkohola un diļļu čipsiem. Jūtos, kā lai saka, vienkārši pārdzēris jēgu.
Diezgan saskumuši klīdām pa naksnīgajām ielām, izlēmām, ka deksofāns ir priekš idiotiem, kuri nav redzējuši neko labāku par alkoholu. Es, neko ļaunu nenojaušot, spārdīju salijušo lapu kalnus un jutos diezgan noskumis. Dēļ rudens. Tad cocacola, ar pilnīgi trulu skatienu un nesaprašanā pavērtu muti, man jautāja: „tu TIEŠĀM to nedzirdēji?”. Pasmējos un atbildēju, ka nē. Pavisam drīz šķīrāmies ar vārdiem „bļe, šitais vairs nav labi”.
Man līdz mājām bija jāiet minūtes 10. Jutos diezgan izsmērēts + biju pilnīgi pārliecināts, ka kurā katrā brīdī laidīšu pār lūpu. Vienam staigāt pa naksnīgo rajonu bija diezgan bailīgi un man tas patika – gāju caur tumšiem pagalmiem, slēpos aiz kokiem un uzjautrinājos. Pavisam netālu no manām mājām kaut kādi krieviņi man jautāja pēc cigaretes. Saņēmuši atbildi „Sorry, I don’t speak hebrew” viņi nesaprašanā paraustija plecus un aizgriezās. Biju jau pavisam tuvu podjezda durvīm, kad pēkšņi ieslēdzās kaut kāds savāds slow motion efekts, kā rezultātā mana seja apstājas 1cm pirms apmales. Pabrīnos par sevi, notīros, nomierinos, piezvanu savam drug-buddy un apjautājos par efektiem. Saņēmis neskaidru atbildi, dodos uz dzīvokli.
Ir 11:30, jūtos kā pārdozējis MDMA, mazliet noskumis, ka sāk jau atlaist, bet tad Dievs sadzirdēja manu bēdu un sākās nākamais vilnis – man viss liekas tāds cruel & harsh, man ir paniskas bailes iet pie loga, jo ārā ir rudens, es nespēju sakoncentrēt skatienu, LCD monitors man liekas no stikla un izliekts, es cenšos pastāstīt citiem savas sajūtas. Ircā.
Pamazām sāku sajust, ka telpā, kurā atrodos, ir silts. Sāku saprast, ka no griestiem nelīst lietus, ka uz grīdas nav peļķu, ka nesēžu lapu kaudzē. Es sāku saprast, ka patiesībā neko nesaprotu. Pataustu savas drēbes un konstatēju, ka tās nav mitras – šī sajūta rada extra komfortu. „Deksofāns tomēr spārda dirsu”, es saku pats sev.
Pasēdēju, pakaifoju. Pieķēru sevi, ka nepārtraukti velku paralēles ar ripu efektiem, bet šie ne tuvu nav ripu efekti :)
Ap 3iem man apnika. Apgūlos gultā, noslaucīju no sejas pāris lietuslāses un nodomāju „tagad es guļu, tad man var totāli noraut jumtu. Jej.”. Manas acis momentāli pārvērtās platleņķa objektīvos – zūmoju griestus tuvāk un tālāk, savilku sienas bumbiņā. Un tad vēl tā nolādētā deja-vu sajūta. „Šādi man jau ir bijis, šādi es jutos kad 2001ajā izslimoju gripu.” ; „Nē, šādi es jutos vakar!” ; „Nē, paga, šādi es jutos tad, kad biju saēdies deksofānu! Oh fuck!”.
Lieki piebilst, ka sliktā dūša pazuda labu laiku pirms es aizgāju gulēt. Gulēt, jā.
Gulēju un domāju „ko tas [info]filozofs tur murgo? Kādas, bļe, bildītes aizverot acis? Man ir nomoda sapņi!” Un man bija nomoda sapņi. Ūū, jā. Es nevaru pastāstīt ko īsti es redzēju, bet redzēju. Atverot acis konstatēju, ka man ir totāli pazudusi vietas un laika izjūta. Tiesa, tā zuda jau ātrāk – pirmo reizi, laikam, kad tikko ienācu dzīvoklī.
Tu zini, ka esi savās mājās, bet nezini, kur atrodies.
Varbūt pēc visa šī marasma izlasīšanas tas liksies smieklīgi, bet man rokas stiepiena attālumā bija pilnīgi skaidra apziņa. Tā dīvaini – divi, identiski layeri, apakšējais ir skaidrais, augšējam uzlikti hardcore filtri un kāds nemitīgi maina augšējā layera transparency. Un filtrus arī, jā :)
Es pat vakar esmu mēģinājis zīmēt skaidro un neskaidro līniju:



Secinājumi? Nu jā, deksofāns ir interesants. Nomēģināšanas vērts. Visā visumā man patika, tikai ir aizdomas, ka šis preperāts diezgan spēcīgi bojā smadzenes. Un atmiņu arī. Man bija diezgan grūti atcerēties vakardienas notikumus, katrā ziņā.
Neskatieties uz to, kā šis viss ir uzrakstīts, uztveriet domu un viss :) – galu galā, es vēl neesmu to visu izgulējis, man liekas. Pamodos ap 9iem, nezinu kādēļ.
Šodien esmu visnotaļ bremzēts – apsēžos pie kompja, jāuzliek mūzika, bet es sēžu pusminūti ar stirnas acīm un pavērtu muti, pats nezinot, ko meklēju.
Nu jā – ko gan var gribēt no bezrecepšu aptiekas.
 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]eteerija
Date: 9. Augusts 2005 - 12:40
(Link)
vispaar jau nemaz neizklausaas taa baigi forshi, bet nju katram jau sava kaifa gaume!
[User Picture Icon]
From:[info]darkz
Date: 9. Augusts 2005 - 12:55
(Link)
nu protams, ka tas nav pats labums - kānekā tās ir klepuszāles, nevis kaut kas speciāli radīts
[User Picture Icon]
From:[info]eteerija
Date: 9. Augusts 2005 - 13:02
(Link)
njaa taa tas ir....ir meeginaati visaadi briinumi, ko aptiekaa var atrast, bet nu tie efekti paarsvaraa ir bijushi diezgan nelabi...:D
[User Picture Icon]
From:[info]darkz
Date: 9. Augusts 2005 - 16:48
(Link)
nuuu, paprovē tramadolu. patiks. apsolu.
tas gan skaitās tikai ar recepti dabonamais.
[User Picture Icon]
From:[info]eteerija
Date: 9. Augusts 2005 - 17:16
(Link)
mmmmm......tramadols........kas varbuut labaax.......nee, nu ir jau labaakas mantas, tachu........
nebuutu tie likumi un taas receptes.....njaaa......nostalgija peec vecajiem labajiem laikiem......
divi gadi tika pavadiiti gandriiz katru dienu zem tramadola.....un ko lai saka? tikai labas atsauksmes!esmu viss kaut ko izmeeginaajusi un lietojusi, bet nu prieksh manis tramadols ir un paliek labaakais......jo ir labi un tai pashaa laikaa nezuud realitaates sajuuta un praata speejas!
[User Picture Icon]
From:[info]darkz
Date: 9. Augusts 2005 - 17:27
(Link)
mdma izklausās piemērotāks, tādā gadījumā
[User Picture Icon]
From:[info]eteerija
Date: 9. Augusts 2005 - 23:26
(Link)
njemshu veraaa:)
[User Picture Icon]
From:[info]darkz
Date: 11. Augusts 2005 - 15:47
(Link)
bezrecepšu aptieka = zāles, kuras pārdod bez receptes.
tātad jebkurā aptiekā.
[User Picture Icon]
From:[info]esers
Date: 9. Augusts 2005 - 12:51
(Link)
Man pēc 5 deksofaniem (kas nebija pārāk labs daudzums, jo visu laiku atrados kaut kur tādā pasīvā režīmā ar sliktu dūšu) gribējās ēst kaut ko skābu. Bet kad apstājās kustība piemēram apsēžoties bieži vien viss ķērmenis palika mierīgs un ļoti ļoti lēnas kustības izdarīja... pamatīgi fiksējot skatu uz lietām... Kā kuram, bet man nešķita pārāk patīkami, varbūt kādrezi jāpamēģina 10
[User Picture Icon]
From:[info]darkz
Date: 9. Augusts 2005 - 12:54
(Link)
nu tā sliktā dūša esot tikai pirmajās reizēs.
imho tieši tas bija galvenais iemesls badtripa sākumam
[User Picture Icon]
From:[info]esers
Date: 9. Augusts 2005 - 12:59
(Link)
Nu jā man ar tas sliktās ļoti nepatīkami, jo tā sajūta ir tāda kā tu rakstīja pretīga garša mutē, bet man skābi gurķīši palīdzēja.
[User Picture Icon]
From:[info]darkz
Date: 9. Augusts 2005 - 13:03
(Link)
man, laikam, palīdzēja domu noregulēšana citā virzienā
[User Picture Icon]
From:[info]izzy
Date: 9. Augusts 2005 - 13:37
(Link)
un vispār, iesaku tās tabletes sasmalcināt, saberst pulverī un tad caur salmiņu iesūkt. elementāra ķīmija, viela šķīst labāk, ātrāk, tātad efekts ir pamatīgaks.
[User Picture Icon]
From:[info]darkz
Date: 9. Augusts 2005 - 16:47
(Link)
bija jau forši, taču šaubos, ka ņemšu vēlreiz
[User Picture Icon]
From:[info]izzy
Date: 9. Augusts 2005 - 17:00
(Link)
jā, tas stuff's ir suuds
[User Picture Icon]
From:[info]darkz
Date: 9. Augusts 2005 - 17:03
(Link)
kā jau visa aptieka :)
ja tā padomā: kas man vispār patīk? nākas secināt, ka laikam nekas. varbūt marihuāna. efekti jau patīk, nepatīk pārējais. pārāk stipri mīlu sevi, laikam.
[User Picture Icon]
From:[info]izzy
Date: 9. Augusts 2005 - 17:14
(Link)
kokaīns
my personal favorite no drugiem.

bet zāle ar patīk, jā.

bet vēl vairaak patīk tusēt skaidrā, bez nekā. var pārrēkties trakāk nekā no zāles.
[User Picture Icon]
From:[info]darkz
Date: 9. Augusts 2005 - 17:25
(Link)
bet kokaīnam taču ir ļoti īss aktīvais efekts.
mani mīļākie laikam būs amfetamīns/metamfetamīns. un jā - man liekas, ka athodi man patīk tik pat labi, kā aktīvais efekts. ja pat ne labāk.
[User Picture Icon]
From:[info]izzy
Date: 10. Augusts 2005 - 10:19
(Link)
ķīmija kaka.
un nav nu gluži tā ar to koku.
[User Picture Icon]
From:[info]darkz
Date: 10. Augusts 2005 - 10:41
(Link)
dievinu sintētiku :)
From:[info]filozofs
Date: 9. Augusts 2005 - 18:19
(Link)
Man kā reiz dikti patīk apēst burku (300mg) un doties uz kādu pasākumu svešā pilsētā ar autobusu. Tad parasti ir tāda sajūta, ka busā visi ir mani čomi, ka mēs, gluži kā skolas gados, braucam kopīgi ekskursijā (protams, cilvēkus es redzu pirmo un pēdējo reizi mūžā).

Lai nu kā, nomēģināt vajag pilnīgi un noteikti. Atkārtoti lietot, varbūt, ka tomēr nē..
[User Picture Icon]
From:[info]darkz
Date: 9. Augusts 2005 - 19:53
(Link)
mm, tu to deksofānu bieži/daudz lieto?
From:[info]filozofs
Date: 9. Augusts 2005 - 21:31
(Link)
mm, 16 burkas un 3 atusīna pakas kopš š.g. aprīļa, ja nemaldos.
un ir šādi tādi efektiņi, kas nepāriet..
[User Picture Icon]
From:[info]darkz
Date: 9. Augusts 2005 - 21:41
(Link)
traki.
zini - es šodien jūtos ar klemmi uz smadzenēm - ir problēmas atrast pareizos vārdus, atcerēties, ko pirms brīža vēlējos darīt u.tml.
nav pazīstami?
vispār tu varētu saņemties un uzrakstīt par dxm no pieredzējušāka lietotāja skatījuma, jo pagaidām šeit ir tikai first-time lietotāju reviewi.
starpcitu, man tikai tā liekas, vai komūna tiešām sāk uzņemt apgriezienus?
From:[info]filozofs
Date: 9. Augusts 2005 - 22:22
(Link)
domāju, ka varētu arī saņemties un tādu lietu uzbliezt. enīvei, cilvēki acīmredzot vairs nekautrējas te kko ierakstīt, par ko patiess prieks ;)
[User Picture Icon]
From:[info]darkz
Date: 9. Augusts 2005 - 22:26
(Link)
paliekam atklātāki :)
ja kādreiz es par savām izpriecām nestāstiju praktiski nevienam, tad tagad es ar to brīvi plātos pa internetu.
imho tā pārspīlētā blēņošanās ar ecstasy šito izraisija
From:[info]filozofs
Date: 9. Augusts 2005 - 23:10
(Link)
sc, tikko ierubīju, ka tas zīmējums patiesībā ir visnotaļ loģisks ;)
t.i., varu apmēram (pa savam) uztvert, kā Tu to iedomājies.
[User Picture Icon]
From:[info]darkz
Date: 10. Augusts 2005 - 06:56
(Link)
hehe
[User Picture Icon]
From:[info]terrible_lie
Date: 12. Augusts 2005 - 08:32
(Link)
a vispār jamo var vēl arvien normāli bez receptes jebkurā aptiekā nopirkt? dzirdēju par jamo pirms pusgada apmēram, domāju, ka moš kaut kas mainījies, da i nosaukumu biju piemirsis
From:[info]cocacola
Date: 12. Augusts 2005 - 12:05
(Link)
tik pat legaals un bez receptes kaa ogle :)
[User Picture Icon]
From:[info]terrible_lie
Date: 12. Augusts 2005 - 12:07
(Link)
kinda weird
un aptiekāres arī neskatās uz tevi kā uz tādu, kura dēļ tūlīt mentus saukt vajadzētu?
From:[info]cocacola
Date: 12. Augusts 2005 - 12:50
(Link)
uz mani aptiekaas vienmeer jokaini skataas....
arii shoreiz nebija iznjeemuma gadiijums :)
[User Picture Icon]
From:[info]terrible_lie
Date: 12. Augusts 2005 - 12:51
(Link)
ehh, nu labi, pamēģinās, redzēs
From:[info]filozofs
Date: 14. Augusts 2005 - 01:14
(Link)
Nesen prasīju vienu, tante "ok", iet pakaļ. Tad es pasaucu, ka tomēr gribu trīs. Viņa paskatās.. un okei, iet vēlreiz pakaļ. Taču, kad es pateicu, ka gribu piecas, viņa gluži vienkārši atbildēja, ka tik daudz nav ;)

Oficiāli viņas nevar nepārdot, lai arī kādas aizdomas nebūtu. Parasti gan vnk pasaka, ka nav..
[User Picture Icon]
From:[info]terrible_lie
Date: 14. Augusts 2005 - 13:41
(Link)
nu jā, es tieši gribēju teikt, ka vienmēr jau var pateikt, ka nav
tiesa, vakar tante pat uz mani nepaskatījās, kad pirku - bez jautājumiem iedeva un miers
From:[info]filozofs
Date: 15. Augusts 2005 - 13:33
(Link)
moš iebliez kādu tekstiņu pēc 'test draiva'.
From:(Anonymous)
Date: 27. Augusts 2005 - 03:02

dxm negatīvie blakus efekti

(Link)
es pāris nedēļas paniekojos ar dxm un novēroju sev vairākas sliktas blakusparādības:
1) Atmiņas zudumi. (neatceros vai pirms 20 sec aizslēdzu dzīvokļa durvis vai nē)
2)Grūti elpot un nevaru dziļi ievilkt gaisu. Sevišķi pēc atkārtotas devas.
3)Vairākas dienas trīc rokas un kņudoņa visā ķermenī.
4)Nelielas galvassāpes un smaguma sajūta paurī.

Šitās pazīmes saliekot kopā, nemaz tik kruts tas dxm nešķiet kā sākumā :(( A varbūt man vienīgajam tā?
[User Picture Icon]
From:[info]darkz
Date: 27. Augusts 2005 - 03:09

Re: dxm negatīvie blakus efekti

(Link)
nē, pilnīgs same here. jā - dxm ir tikai pamēģināšanai.
From:(Anonymous)
Date: 26. Septembris 2009 - 16:27

TRAMADOLS

(Link)
Es Tramadolu Lietoju jau 5 Gadi KATRU DIenu DIENU DIENā!! ir bijušas Dienas protams kad izlaižu bet Tā VISULAIKU!! Un tagad man beidzās Unj Ir LIELA PROBL"EMA!!!! LOTI LIELA!! Mokas Un taa!! Sjausmiigi vajh! Es Ar Lielaako prieku Nopirktu No jums Ja Jums ir Pieejamas I receptes I Preperāts!! Nevēlos Nekādus Neintelkektuaalus Forsējumus Uz Sevi par To KAADS ESmu UTT UTT! ! Es Vnk Veelos To !! JA KAADAM IR Lūdzu Dodiet man Zinju! man s Epasts Ir krisraps@inbox.lv

P'n'P - Psihodēlija & Psihonauti.