Septembris 17., 2009


[info]serafeta00:53 - Celvēkeņģeļiem
15.09.2009. Hauaši Masse caur hauasci

CILVĒKEŅĢEĻIEM (3.daļa) http://www.perevod.ucoz.ru/blog/2009-09-15-130
  tulkojums no krievu valodas (saīsināts)

Atmiņas attīrīšana un transformācija nav izklaides pastaiga pa dzīvēm vai pasaulēm, novērojot – kas jūs bijāt, ko darījāt, kā izskatījāties un ar ko tas viss beidzās. Patiesībā, tas ir darbietilpīgs process – savas būtības izģērbšana no shēmām un dualitātes pasaules izkropļojumiem. Tas, ko daudzi sauc par Atcerēšanos, ir tikai neliela daļiņa no milzīgā Atmiņas mehānisma. Nav svarīgi, vai atmiņas attīrīšanas darba laikā jūs redzat kādas bildītes, vai nē. Jēga ir nevis ieraudzīt, bet transformēt sablīvēto enerģiju, jo tā pārklāj jūsu Būtību kā blīvs pārklājs, un, kamēr jūs to neatvērsiet, jūs atradīsieties ilūzijā. No Duālās pasaules ilūzijas radīšanas laika, tās uzturēšanai un esībai bija radītas daudzas Programmas, kurās līdz šīm laikam cilvēki dzīvo un spēlā savas lomas. Atmiņās attīrīšana dod iespēju asi un skaidri ieraudzīt šos mehānismus un izprast to sākotnējo jēgu – bez vērtējuma un nosodījuma. Bet tas, savukārt, dod iespēju kļūt par APZINĀTU RADĪTĀJU.

Sākotnējā Duālisma Platforma, kā jau rakstīju, ir Nabadzības Egregors (Убогости). Tas izpaužas visā. Šo egregoru baro jebkuras domas vai jūtas, vai darbības, kuras uztur ideju – „nodalīti no Dieva”. Un, protams, daudzi teiks – nē, nē, tas nav par mani. Uzdodiet sev jautājumu : „Cik reizes dienā jūs sakāt vai domājat, vai piekrītam tam - ka jums trūkst spēka, ka dzīve ir atkarīga no tā, vai izsniegs jums algu vai nē, ka citādi pašlaik nevar, ka tā ir pieņemts vai tā vajag” (kas to pieņēmis un kam vajag, par to parasti nedomājam), un daudz ko citu. Nabadzības Egregoram, savukārt, pieder arī otršķirīgas - uzturošas struktūras, bet tām savējās struktūras. Tas ir kā Piramīda vai kā Astoņkājis ar atzarojumiem. Vispirms jau Nabadzība turas uz vadības struktūrām, precīzāk, shēmām Pakļaut – Pakļauties. Mēs visu dzīvi pakļaujam kādu vai kaut ko un paši pakļaujamies Cilvēkiem, sistēmām, noteikumiem, uzskatiem. Mēs nedomājam par to, jo tā ir Norma visiem. Savukārt, pārvaldes shēmai ir daudz instrumentu. Tie ir bailes, žēlums, upurēšanās, kauns, savtība, vainas sajūta, pienākuma jūtas. Kā arī katram no šiem instrumentiem piemīt daudzi izpausmes varianti. Visi šie mehānismi vairumam cilvēku teicami darbojās un turpina darboties, arī mūsos, izkropļojot mūsu laukus līdz šai dienai. Mēs varam stundām meditēt, ziedoties, aktivizēties, apmeklēt seminārus, lasīt grāmatas, bet, ja ir palicis kaut vienas Shēmas atmiņas imprints, tas precīzi darbojas, pamatos graujot visu, ko mēs cenšamies radīt.

...................

Mūsu domas, mūsu jūtas, mūsu darbības, viss izriet no Atmiņas. Atmiņa ir ne tikai tas, ko esam izdzīvojuši gadus vai gadsimtus iepriekš. Atmiņa ir arī tas, kas bija pirms 5 minūtēm, pirms stundas, pirms momenta. Un, ja es atrodos kādā situācijā, kas izsauc manī zemo vibrāciju jūtas vai sajūtas, kaut ko nepatīkamu – pirmais, ko cenšos izdarīt – transformēt šo enerģiju lai nenestu tālāk šo atmiņas imprintu.

Atmiņas enerģiju transformācijas darbam ir vairākas spēcīgas metodes, kuras vēlos turpmāk aprakstīt. Tās piemērot var katrs pēc izjūtām.

Pats galvenais, piemērojot jebkuru metodi, ir iemācīties uzticēties sev. Jūs esat galvenais Vadonis. Jūsu ķermenis un jūtas ir ļoti gudri. Tie precīzi zin to, kas tieši šajā mirklī ir noderīgs. Nabadzības Shēma izsauc neuzticēšanos sev un pastāvīgi mudina meklēt kāda apstiprinājumus, meklēt Skolotājus, Audzinātājus. Un, kamēr neattīrīsim atmiņu, kas satur atkarības imprintu no Nabadzības Egregora, mēs turpināsim meklēt skolotājus ārpus sevis paša. Es pati gāju tādu ceļu un bija laiki, kad meklēju un saucu skolotājus, un ticēju, ka tie, kas runā ar mani, bija Skolotāji – no manis nodalītas būtnes. Kad atvērās pirmās atmiņas no Pagātnes Nākotnes (skat. iepriekšējos ...turpat..), kad apzinājos, kas es esmu, sapratu - visa manis saņemtā informācija, visas apmācības un padomi, visi čenelingi, VISS, kas nācis no Veseluma, kura Daļa ES ESMU – ir sazināšanās ar sevi pašu. Šī apzināšanās palielināja atbildību par visu, ko radu savā dzīvē un arī savas lomas izpratni zemes dzīves spēlē. Sāku visu uztvert apjomīgi, nevis plaknē, kā iepriekš. Un aiz katras darbības vai vārda skaidri saskatīju duālās pasaules manipulācijas shēmas.

Bet, tagad par tehnikām, kuras var piemērot atmiņas enerģijas transformēšanai.

Viena jau sastapta saīsinātā veidā kādā no vēstījumiem. Tas ir apzināts darbs pēc shēmas :
Piedod man – Pateicos par pieredzi – Atlaižu, tu esi brīva – Es tevi mīlu.

Vadoties no zināšanas, ka Viss bez izņēmuma, visa pasaule, visa tieši vai netieši mani skarošā realitāte ir manis personīgi radīta – es varu skaidri izdalīt tos šīs realitātes fragmentus (cilvēkus, sabiedrību, valsti, notikumus, pati sevi), kuri izsauc manī kādas negatīvas vibrācijas. Atklājot tos, Es, kā Radītājs Lemju, ka ir pienācis laiks tos atlaist un dot tiem brīvību pašiem lemt – kur un ar ko spēlēt nākošās lomas. Tāpēc, domās vēršoties pie tā, ar ko vēlaties pastrādāt, vai pie sevis pašas, apzināti paziņojiet : „Piedot, ka tevi (sevi) radīju tādu šai lomai manas dzīves spēlē. Pateicos tev (sev) par vērtīgo pieredzi, kuru tu (es) uzkrāji Vienotajam. Atlaižu tevi mierā radīt Jaunu realitāti, brīvu no iepriekšējās pieredzes. Tu (es) esi brīva. Es tevi (sevi) Mīlu”.

Šo formulu var piemērot gan citiem, gan sev, jo apzinātāk jūs strādāsiet ar to, jo lielāks un jaudīgāks būs rezultāts.

Nākošais paņēmiens palīdz atslogot mentālo plānu un visas domformas, kas glabājas mentāla atmiņā.

Pasekojiet savām domām, vispirms dienas gaitā, un izrakstiet visas domformas, visus prātojumus, kuri satur ierobežojumus, aizliegumus, bailes, nemieru, atgrūšanu, pazemojumus un jebkuras citas negatīvas vibrācijas, attiecināmas uz jums, bērniem, vecākiem, dzīvi, cilvēkiem, pasauli. Ja būsiet ļoti godīgi ar sevi, neaizvērsieties un neizskaistināsiet, tad mati sacelsies no jūsu domu bildes. Nebīstieties, daudzas domas šajā procesā iznāks no atmiņu slēptuvēm un no kolektīvās apziņas. Frāzes, dzirdētas miegā vai mātes klēpī, pa ausu galam no garāmgājējiem vai radio. Visas šīs drazas blīvi nosēžas atmiņu slēptuvēs un ir laiks tās izpurināt. Tā ir darba pirmā daļa.
Pēc tam, paņemiet tīras lapas un katrai negatīvai domai uzrakstiet pozitīvu, vadoties no DIEVA RADĪTĀJA apziņas, no VISUMA apziņas. Pieminēšu dažus piemērus:
Viss jūk un brūk – Visums viedi vada mani caur transformācijas procesu.
Vairs nemaz nav spēka – Es esmu vieda un varena garīga būtne un mans spēks ir DIEVA spēks.
Visi „piegriezušies” – Ap mani ir tādas pašas Dievišķas būtnes, kā Es, un viņi pēc labākās sirdsapziņas izpilda savas lomas manā dzīves teātrī.

Un tagad, metode, kuru man dota no atmiņas – šūnu atmiņas ātrajai tīrīšanai, kura transformē atmiņu visos līmeņos vienlaicīgi. Tas ir darbs ar skaņu. Darbs notiek apzinātā stāvoklī, vienkārši atbrīvojiet ķermeni, guļus vai sēžot, kā jums ir ērti. Galvenais, lai pēc vēlēšanās, ķermenis varētu viegli kustēties. Mūsu atmiņa hologrāfiski nosēžas visās organisma šūnās un tiek nodota no dzīves uz dzīvi. Jūsu ķermeņa šūnās ierakstīta visa jūsu un cilvēces vēsture. Atmiņas atslēga ir skaņa. Skaņa atver atmiņas slēptuves un viss, ko ir vajadzība transformēt, paceļas virspusē.

Atbrīvojieties, vienkārši izsakiet nodomu attīrīt savas šūnas un smalkos ķermeņus no atmiņas, kura satur jebkura veida ierobežojumus, bailes un aizliegumus, sāpes, pazemojumus un citas zemās vibrācijas, kas uzkrātas visā visumā pavadītajā laikā. Atbrīvojot – vienkārši atļaujiet atlaist skaņu. Jebkādu, kāda nāks, zvanoša, kliedzoša, raudoša, čerkstoša, šņācoša, svilpjoša vai kāda cita. Katrai atmiņai ir sava balss. Neļaujiet savam Ego bremzēt ar domām – ka izdzirdēs kaimiņi un ko par jums padomās. Tā ir pakļaušanās shēma. Var nākt nesaprotama valoda un ne vienmēr patīkama, nebīstieties un turpiniet, līdz process pats noslēgsies un iestāsies atvieglojums un labsajūta. Piepildiet ķermeni ar gaismu, saharmonizējieties un baudiet.

Novēlu priecīgu darbu visiem. Ar mīlestību. Hauaši Masse.

Read Comments

Reply


No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Domā labu! - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Jauno psiholoģiju centrs
NLP Centrs
Franču hipnoze

> Go to Top
Sviesta Ciba