Septembris 15., 2009


[info]serafeta19:29 - Gaismas pamatstari - Apgaismības stars. Otrais stars
Pēc Telosas 3. grāmatas
(Aurēlija Luisa Džounsa)

Atklāsmes, Iedvesmas un Apgaismības Stars. Otrais Stars.

Zeltaini dzeltenā stara valdnieks ir Valdnieks Lanto.
Telosas Augstais Priesteris Adama un Valdnieks Lanto sūta visiem sveicienus. Šajā tik nozīmīgajā pārejas posmā, kad planēta Zeme veic šo pāreju uz augstākiem apziņas un vibrāciju plāniem ir ļoti būtiski, lai katra dvēsele, kas šeit atrodas saprastu, kas notiek enerģētiskajos un fiziskajos Zemes plānos. Nekad iepriekš, kā viņi saka, mums nav bijuši tik nozīmīgi uzdevumi.
Viņi saka, ka tagad, kā nekad agrāk ir vajadzīga skaidrība un pilnīga sapratne par savu Dievišķo Būtību. Un par to, ko mēs šeit uz Zemes darām. Mums ir jāizprot mērķi un uzdevumi, ko paši sev esam nosprauduši, lai pilnveidotu savu dvēseli. Ir pienācis laiks izmantot tās priekšrocības, ko dod atvērtais iespēju logs, lai garīgi atbrīvotos caur augšāmcelšanos Radītājs mīl visus un katru atsevišķi, un pateicoties viņa pilnīgajai Dievišķajai žēlsirdībai, kas plūst no Viņa sirds dziļumiem, mēs visi varam atbrīvoties no tā priekšskara, kurš daudzus miljonus gadu ir mūs šķīris no Viņa.
Mēs esam šeit pavadījuši ļoti ilgu laiku tādā kā „garīgajā snaudā”, kas visiem mums ir nesusi tikai sāpes un diskomfortu. Tā ir bijusi ļoti īpaša pieredze, kuras laikā esam aizmirsuši par to, ka esam daļa no Radītāja. No dzīves uz dzīvi mēs esam sevi slēguši dažādās reliģijas kastītēs, meklējot Dievu. Šo reliģiju līderi, kuru mērķis ir bijis – turēt cilvēkus zem stingras kontroles, ierobežotus dažādās dogmās un garīgajā neziņā. Tas viss ir traucējis atklāt mūsu patieso Būtību.
Mēs izlasam ļoti lielu daudzumu dažādas literatūras, kura mūs ietekmē. Bet garīgums ir pavisam vienkāršs. Tikai cilvēka dabā ir visu sarežģīt. Patiess garīgums – tas ir esības stāvoklis, skaidras apziņas stāvoklis, kas ved pie sapratnes par to, kas ir Mīlestība, Gaisma, īsta Dzīve un personīgais Dievišķīgums.
Dievs ir katrā no mums, Viņš ir varenais arhitekts, kurš veido mūsu dzīves plūdumu. Valdnieks Lanto vēlas atklāt kā ir dzīvot priekā un laimē, dzīvojot saskaņā ar savu unikālo virzību, kad esam pilnībā savienoti ar savu Dievišķo Būtību, kura liek atdzīvoties mūsu sirdīm. Viņš vēlas pateikt, ka Dievišķā Būtība, kura dzīvo un aktīvi darbojas mūsu sirdīs, ir tas īstais Avots tam, kas mēs esam, tam ko mēs varam zināt un darī savā dzīvē, lai izpaustu sevi kā Dievišķu Būtni. Viss, ko mēs vēlamies savā dzīvē, mīlestību, bagātību, visaslikteņa dāvanas, kuras mēs vēlētos baudīt, atrodas mūsu sirdī, gaidot, kad mēs tās iepazīsim un atvērsim. Ar šādu uzrunu arī gribētos sākt sarunu par to, kas ir Atklāsme, kā vienu no Dievišķības apspektiem, kurš ir spējīgs palīdzēt atmodināt mūsu Dievišķo Apziņu.
Atklāsmes stars nes Dievišķo Viedumu, Zināšanas un Gaismu. Tas nes atklātu Kristus apziņu, sapratni, dziļumu un mieru, kas nāk kā universāla Dievišķa zināšana un bezgalīgs Augstākais Dieva Saprāts. Daudzas dvēseles, kuras dzimušas ar Apgaismības staru, ir apveltītas ar Dievišķu misiju – kļūt par cilvēces skolotājiem. Daudziem viedajiem, par kuriem tik daudz ir lasīts un kuri pagātnē ir bijuši cilvēces Skolotāji, galvenais dvēseles uzdevums ir bijis – darbs ar Apgaismības staru. Daži no tiem: Jēzus/Sananda, Valdnieks Maitreija, Valdnieks Budda, Valdnieks Konfūcijs, Džuals Kuls, Valdnieks Lanto, Meistars Kuthumi un daudzi citi. Laiku pa laikam visu staru Meistari, iemiesojas, lai nestu cilvēcei zināšanas un sabalansētu visu staru ietekmi tā, lai tie varētu labāk darboties cilvēces labā. Katrs no mums ir dzimis zem kāda no 12 staru ietkemes. Tas nenozīmē, ka ka kāds no stariem ir labāks vai sliktāks. Visus starus ir jāiepazīst, jāsaprot un jaharmonizē savas attiecības ar tiem.
Apgaismības stars ir savienots ar kroņa čakru, zināmu arī kā tūkstošlapu lotoss. Tad, kad mēs strādājam ar Apgaismības staru, tūkstošlapu kroņa čakrā sākas apgaismības un atklāsmju process, atverot spējas kontaktēties ar patieso Dievišķo Saprātu, kurš ir snaudis tūkstošiem gadu. Lai gan Tas nekad mūs nav pametis, tomēr tieši tagad ir tas brīdis, kad mums ir jāapgūst prasme ar to strādāt. Visa nesaprašana, kas glabājas mūsu atmiņu kapsulās, kā rezultāts ir Augstākā Saprāta ignorēšana, tā tīrajā izpausmē, galvenokārt rodas no tā, ka snaudošā apziņa, mūs ir sargājusi no tiešas saskarsmes ar to. Kad mēs piesauksim Apgaismības staru, lai tas ieplūst mūsu kroņa čakrā un pilnībā to apzināsimies, tādejādi atjaunojot visus savas Dievišķības aspektus, mūsu Augstākais Es spēs izmantot šīs enerģijas, pakāpeniskai apgaismībai. Tas spēs mūs atbrīvot no mūsu atmiņu aptumšošanās.
Apgaismības stars ir zeltīti dzeltenā krāsā, kā Saule, spožs un mirdzošs, kā dimants. Galvenā tā atrašanās vieta uz planētas ir Apgaismības Templis, kas atrodas uz Titikakas ezera, Amerikā. Pārvalda šo staru Dievs un Dieviete Meru, viņi tūkstošiem gadu ir turējuši Apgaismības enerģijas šajā unikālajā Templī. Telosā atrodas samazināta šī Tempļa kopija. Telosā ir Tempļi, kas veltīti katram staram.
Lemūrijas laikos bija tūkstošiem Tempļu, kur katrs no tiem sludināja simtiem Radītāja aspektu, tāpat katru mūsu attīstības aspektu. Tur bija simtiem Tempļu, kas veltīti katram staram. Daudzi no stariem mums vēl nav zināmi. Mēs zinām 7 pamatstarus un pat jau 12 pamatstarus un dažus citus, tomēr ir vēl ļoti, ļoti daudz staru, kuri katrs sevī nes kādu Radītāja spektu. Patreiz nav vajadzības zināt pat visiem tiem, jo svarīgi ir sasniegt meistarību vismaz pirmajiem 7.
Jautājums: Kādas atklāsmes un apgaismības var sasniegt cilvēks, kurš strādā ar Apgaismības staru?

Apgaismība ir attīrīšanās no ilūzijām un maldiem, kuri mīt mūsos, par sevi pašu. No maldiem, kuri dziļi ir iesēdu;sies mūsu apziņā, ierobežo mūs un nes ciešanas. Apgaismība – tas ir solis uz savienošanos ar Augstāko Saprātu. Tiklīdz būsiet atvērušies un saplūduši ar Apgaismības staru, jūs varat vērsties pie Radītāja Saprāta, lai tas pilnveidotu, pārveidotu un uzlabotu jūsu personīgo saprātu.
Cilvēciskais saprāts un Radītāja saprāts ir divas dažādas lietas. Radītāja saprāts – tas ir Visa zināšana, kas zin visu bez ierobežotības. Cilvēciskais saprāts tiek vadīts ar Ego palīdzību, tas ir ierobežots ar bailēm un nepareizu priekšstatu par sevi. Savulaik tas tika darīts ar nolūku un ir kalpojis kā unikāla pieredze. Cilvēciskajam saprātam ir paredzēts attīstīties un beigu beigās saplūst ar Radītāja Saprātu. Un nemaz nedomājiet no tā atbrīvoties, kā dažiem varbūt gribētos. Tā ir daļa no mums un mums ir jāmāk rīkoties ar Saprātu, kā vienu no fundamentālajiem sava Es aspektiem.
Mums ir jāpārveido savs saprāts ar patiesu zināšanu palīdzību un ar patiesu viedumu jāatsakās no vecām ticībām, kuras mums vairs nespēj kalpot, bet tikai notur ierobežotības stāvoklī un patiesības ignorancē. Tiklīdz mēs paveiksim savu iekšējo pārveidošanās darbu, mūsu ego tiks iesaistīts evolūcijā un savienots ar Augstāko saprātu. Augšāmcelšanās procesā visi mūsu Es aspekti, ieskaitot saprātu un ego, savienojas ar Augstāko Saprātu jeb Radītāju. Aizdomājaties par mūžīgo evolūciju, vienmēr ir kāds jauns zināšanu līmenis, aiz tā ir vēl un vēl un vēl daudzi citi, ko mums savā evolūcijas ceļā ir jāatklāj. Process, kuram mums ir jāiet cauri, lai atvērtu savu sirdi, saprātu un visus savas Dievišķās būtības aspektus, nevar notikt vienā mirklī. Pirms iemiesošanās, mēs plānojām savu dzīvi, plānojām mērķus, kurus vēlamies sasniegt, plānojām to visu saskaņā ar savu individuālo attīstību. Pakāpeniski visas saprātam vajadzīgās zināšanas, sapratne un viedums iegūs pilnīgu nobeiguma sajūtu jeb izskatu. Mirklī, kad tas notiks, plīvurs pacelsies un mēs spēsim savienot savu apziņu ar Radītāja Saprātu. Ja kāds nevēlas pildīt savu „mājas darbu” un vēlas palikt esošajā evolūcijas posmā, tā ir katra paša brīva izvēle, neviens nevienu nevar piespiest. Bet Gaismas spēki brīdina, jūs varat iesprūst šajā evolūcijas līmenī un kādā mirklī atklāt, ka visi jūsu mīļie un tuvie ir prom.
Evolūcija ir mūsu galvenais uzdevums iemiesojoties, tā no sevis prasa izlēmību un pilnīgu atdevi. Tā nenotiek automātiski. Tai ir jābūt kā dvēseles ekspansijai ar spēcīgu nodomu. Savukār tas nenozīmē, ka mēs vairs nevarēsim baudīt dzīvi 3šajā dimensijā tieši otrādāk, tas dod iespēju mīlēt dzīvi un baudīt to visās tās izpausmēs. Pārveidošanās kopā ar planētu, kad tā pāriet jaunos evolūcijas līmeņos, prasa pilnīgu sadarbību un procesa izpratni. Tas ir būtiskākais, ko jūs savā labā varat izdarīt. Ir laiks izvēlēties prioritātes un mums tas ir jādara viedi.
Kā ir iespējams apzināti attīstīt savu saprātu, lai savienotos ar Augstāko Saprātu?
Katru dienu piesaucot Zeltīto staru. Cenšoties saņemt iedvesmu, lasot grāmatas, meditējot, kontaktējoties ar dabu un esot starp līdzīgi domājošiem. Tas nozīmē, ka jāpiesātina savu sirdi un dvēseli ar skaisto, cēlo un gaišo, nevis vienkārši piepildīt smadzenes ar informāciju. Pievērsieties savai sirdij un sākiet savienot tās enerģijas ar sava Dievišķīguma enerģijām. Augšāmcelšanās procesā mūsu pārveidotais saprāts savienosies ar Svēto Sirdi. Sirds ir pirmā, kura paceļ savas vibrācijas un mēs tieši caur sirdi sajutīsim Dievišķo apvienošanos. Visi enerģētiskie centri atvērsies un mēs nekad vairs nejutīsimies atdalīti no sevis un Visuma. Enerģētiskie centi mainīsies, savienosies, vērsies arvien jauni un jauni centri un mēs sajutīsim cik vareni esam patiesībā. Tieši tādēļ Augšāmceltie Skolotāji ir tik gaišas personības. Lai process sāktos, mums nav jāgaida atļauja vai aicinājums. Sākiet jau šobrīd, ja vēlaties, lai Augšāmcelšanās un Apgaismības stars piepilda jūsu šūnas.
Ja mēs vēlamies, lai Apgaismības un Augšāmcelšanās stars ar mums strādā, kamēr mēs guļam, caur kādām iesvētībām un procesiem mums nāksies iziet un uz kurieni mēs tiksim pārcelti?
Gaismas spēki iesaka ar Zeltīto staru strādāt nomoda stāvoklī, jo kamēr mēs guļam, mēs zinām visu. Šobrīd mums ir jāpieņem viedums, kas jau ir sasniegts miega stāvoklī. Tas, kas mēs esam patiesībā, mūsu patiesais saprāts lieliski zin un tam ar šo jautājumu nav nekādu problēmu.
Pagaidām nav nepieciešamība zināt visus nakts ceļojumus, jo tie ir pārāk brīnumaini un mēs varam pazaudēt interesi par par savu dzīvi un trešo dimensiju un tiem uzdevumiem, kas mums šeit ir jāpaveic. Tiklīdz jūs kopā ar saviem Aizbildņiem un Skolotājiem izsakiet nodomu, miega laikā paveikt kādu darbu vai iemācīties kādu mācību, viņi sāk ar jums darbu un ievieto dažādās brīnumainās vietās, kur ar viņu palīdzību, mēs spējam atrisināt dažādus jautājumus, pat ja tos neatceramies. Piemēram, ja mēs izsakam nodomu, ka vēlamies nokļūt Augšāmcelšanās templī, tad mēs turp tiekam nogādāti. Uz planētas šis templis nav vienīgais un mēs spējam apmeklēt jebkuru no tiem. Un mēs tur esam bijuši jau neskaitāmas reizes. Ir ļoti svarīgi, lai mēs spētu tos apmeklēt nomoda stāvoklī, apzināti. Telosā arī ir Augšāmcelšanās un Apgaismības Templis. Ir izveidots Gaismas tilts starp Templi Telosā un Templi Amerikā. Smalkajos plānos šie Tempļi ir savstarpēji saistīti un darbojas kā viens veselums.
Par dzīves laikā paredzēto darbu ar stariem.
Dzīves laikā mēs strādājam kā minimums ar diviem stariem, ar pamatstaru un otru, kura mācības vēlamies pilveidot. Vienlaicīgi mēs harmonizējam un balansējam visus pārējos starus. Tagad iespējams kāds strādā ar otro un trešo staru, bet iepriekšējās inkarnācijās strādāja ar visiem pārējiem. Stars, ar kuru jūs strādājat šajā inkarnācijā, var arī nebūt jūsus sākotnējais jeb monādes stars. Ja lasa Akaši hronikas, tad monādisko staru ir iespējams noteikt pēc tā, kādas inkarnācijas ir bijušas visbiežāk. Tiklīdz ir sabalansēti un saharmonizēti visi stari, mēs ceļamies par oktāvu augstāk un atgriežamies pie sava sākotnējā monādiskā stara.
Apgaismības stars neharmonizē ķermeņus, ne smalko, ne fizisko. Tā galvenais mērķis ir – palīdzēt sasniegt viedumu, zināšanas, apgaismību un integrāciju ar Augstāko Saprātu. Katrs stars strādā savā aspektā un vienlaicīgi papildina visus pārējos. Patreiz mūsu pasaule ir piepildīta ar nekorektu informāciju. Tieši tamdēļ ir nepieciešama patiesa informācija, kuru mēs varam saņemt ar Otrā stara palīdzību.
Kā varētu izpausties nepareiza Otrā stara izmantošana?
Kā viens no piemēriem – zināšanu izmantošana negatīviem mērķiem. Zināšanu apzināta ignorēšana un nevēlēšanās saprast lietu patieso būtību. Ilūziju piesaistīšana sev un savai dzīvei arī skaitās kā nepareiza Otrā stara izmantošana.
Būtiski ir parunāt par Sirdi. Cilvēka smadzenes un prāts – trešās dimensijas instrumenti, sākotnēji tika radīti kā sirds galvenie palīgi. Sirds ir savienota ar Augstāko Saprātu. Un tikmēr, kamēr nebūsim savienoti ar Augstāko Saprātu mentālais jeb egoistiskais saprāts ir spiests kalpot sirds interesēm. Pien;aks brīdis, kad šād sstāvoklis kļūs dabisks visiem cilvēkiem. Daudzi cilvēki ir apdāvināti ar izcilām prāta spējām, bet viņiem ir liegts garīgais viedums. Viņi bieži izmanto savus talantus, lai kalpotu egoismas, tā vietā, lai meklētu visa esošā Vienotību. Valdību līderi tam esot spilgts piemērs. Mēs varam mainīt tikai paši savu personīgo esamības perspektīvi un izvēlēties mīlestības, miera un harmonijas enerģijas, pirmām kārtām paši priekš sevis. Pilnībā to apgūstot, mēs spēsim izstarot to paši no sevis, vienkārši tāpēc, ka tādi esam kļuvuši. Ja katrs no mums iegūs pieeju Augstākajam Saprātam caur Sirdi, tad arī mūsu valdības sāks mainīties, jo sāks izpausties jauna kolektīvā apziņa. Kad maināmies mēs, līdz ar mums mainās arī kolektīvā apziņa un pat valdības sāks mainīties. Šādā perspektīvē ir redzams, ka ne jau valdībā ir vaina, bet gan kolektīvajā apziņā. Valdība tikai atspoguļo sabiedrības apziņu, kuru vada. Attšitības gaitā radīsies iespēja izvēlēties valdībai tādus līderus, kuri ir augstāk garīgi attīstīti. Viņi ir tikai sabiedrības atspoguļojums.
Vai ir iespējami blakusefekti, ja nepareizi tiek izmantota kroņa čakra un kā tas var atspoguļoties fizikajā plānā un ķermenī?
Kroņa čakra ir vieta un instruments, kur mīt Augstākais saprāts fiziskajā ķermenī, kas radīta, lai virzītu zināšanas, viedumu un apgaismību. Tas, kurš apzināti ved cilvēkus pa nepareizo ceļu, kontrolē un manipulē ar tiem, izmantojot zināšanas egoistiskiem mērķiem, vienā jaukā mirklī saņems to, ko sējis. Kādā mirklī tas, ko tāds cilvēks ir radījis, atgriezīsies pie viņa kā karmiska mācība. Kā viens no piemēriem šādai atgriezeniskajai saitei kalpo psihiskas saslimšanas, tādas kā Parkonsona un Alcheimera slimības, atmiņas zaudēšana un citas. Šķiet, ka uz vecumdienām mums būtu jākļūst viedākiem, labākiem un tuvāk jāpieņem un jāizprot Augstākais Saprāts. Tomēr mūsu sabiedrībā prevalē kaut kas mazliet pretējs. Veco ļaužu pansionātos visbiežāk ir sastopami daudzi cilvēki, kuri nolaidušies līdz tādam līmenim, ka nav spējīgi atcerēties savu vāru un tuviniekus. Tomēr, ne mums nosodīt šādu lietu būtību, jo, diemžēl, cilvēciskie spriedumi ir balstīti uz visai ierobežotu zināšanu fundamentu. Šo staru var izmantot sintēzē kopā ar Apziņas paplašināšanas staru.

Read Comments

Reply


No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Domā labu! - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Jauno psiholoģiju centrs
NLP Centrs
Franču hipnoze

> Go to Top
Sviesta Ciba