Dāvanas

Patīkami Pārsteigumi


Reply To:

par garšīgām dāvanām.. @ 11:11

[info]pomegranate posted in [info]davanas:

Pirms dažām dienām runāju par burciņ - zeptes dāvanu. Skyhell rakstīja par pašgatavotajām piparkūkām. Dāvināt jau var visādus gardumus (arī žāvētu reņģi).. :) Taču tā kā Ziemassvētki saistās vairāk saistās ar saldām dāvanām, tad iesaku..
Pagājušajā gadā izmēģināju gatavot konfektes. lai tā lieta iznāktu vienkāršāka (un arī baudāmāka), iegādājās dažādas jau zināmas - garšīgas šokolādes, īrisus un šokolādes konfektes. Nopirku vēl žāvētus auglīšus, riekstus (tur var izmēģināt visu ko - arī sukādes, kuras, starp citu, arī var pagatavot pats). Šokolādi kausēju smukā katliņā, pievienoju vēl nedaudz saldumu garšvielas, sagriezu gabaliņos žāvētos augļus, riekstus, sabēru visu kopā. Kārtīgi sajaucu. kad viss izkusa, lēju to visu pa bišķītim uz follija, tinu "desiņā" un liku saldētavā. Desiņu vēlāk sagriezu man nepieciešamā lieluma gardumos. var uztaisīt vēl papīrīšus no.. piemēram.. krītpapīra.. Glīti iepakot un GATAVS! (var arī nedāvināt un apēst pats). :)
Negatīvais - paliek diezgan liela šmuce - katliņš netīrs, karote.. un ēdamā tik pat, cik pirms tam bija sapirkts. Toties - prieks, ka pielikta roka un izdoma.
 

Your Reply:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Dāvanas

Patīkami Pārsteigumi