Dāvanas

Patīkami Pārsteigumi


Reply To:

burka? dāvana? @ 14:25

[info]pomegranate posted in [info]davanas:

Kamēr šodien rakstās - vēl par jaukām dāvanām.
Kā var uzdāvināt burku?
Elementāri!
1.Var sataisīt "ātri ēdamo" (kas nav domāts ilgai glabāšanai) ievārījumu. Savāri visādus augļus (var ņemt jau gatavas zaptes, pievienot žāvētus augļus, vārīt..), ielej burciņā, uzliec vāciņu, apsien ar lentīti, uzraksti virsū novēlējumu.
2.Saprintē no visādiem portāliem anekdotes (var arī rakstīt ar roku.. meklēt grāmatās, bet jāatceras, ka vajag DAUDZ). Sagriež lapu tā, lai katra anekdote ir uz maza papīrīša. Mazos papīrīšus aizloka vai aizrullē. Saliek burkā. Var pievienot klāt konfektes. Uz burkas uzraksta ingredientus, nosaukumu, kur ražots. Uzliek vāciņu (vai auduma gabaliņu + gumiju + lentīti). Skaisti!
3.Var uztaisīt sniega bumbu. Ar superlīmi pielīmē pie vāciņa kādu mazu kustonīti, cilvēciņu no, piemēram, kinder surprise mantiņām. Burkā ieber mazus gliterīšus (fliterīšus) un visādus spīdumiņus, kas grimst (ar putuplasta aplīšiem gan nekas nesanāks). Burkā ielej parastu ūdeni, uzskrūvē vāciņu ar cilvēciņu un aizlīmē to vāciņu ar superlīmi (kārtīgi, jo burciņa stāvēs ar vāku uz leju. Kad pakrata, tad cilvēciņam virsū snieg gliterīšu sniegs. Skaisti!
 

Your Reply:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Dāvanas

Patīkami Pārsteigumi