Labdien!

Meklēju labu cilvēku, kurš ap augustu šovasar gribētu braukt celojumā ar stopiem pa eiropu ( Francija, Spānija, galvenokārt). Apskates objekti gan pilsētas, gan skaistā daba un visādi Francijas, Spānijas nostūri. Esmu meitene, tāpēc meklēju ceļabiedru galvenokārt drošīas apsvērumu dēļ. Ja nu kādam ir līdzīgas ieceres, varam moš vienoties. meitenes lūdzu neatsaukties.:)Ja kas, rakstiet uz e pastu - laura0033@tvnet.lv !

Jauku izceļošanos! ;)

Comments

Neiesaku stopēt pas Spāniju. Čakaru čakars bezsakars. Tur aizliegts mašīnā ņemt svešus cilvēkus. Un cilvēki tiešām nav īpašī atsaucīgi uz to padarīšanu.
bāc, nopietni? neko neesmu par to dzirdējusi.;(

Kā var aizliegt ņemt māšīnā svešus cilvēkus? Respektīvi, tur nedrīkst uz šosejām ( par autobāniem nerunājot) stāvēt un stopēt?
Nezinu par likumiem, bet cilvēki, kas stopojuši pa Spāniju, apraksta to kā pamatīgu pain in the ass :D
Tur tas netiek praktizēts un stopotāji tiek uztverti kā maniaki vai pamatīgi ķerti kā minimums.
Tāpēc ka pirms dažiem gadiem tur notika sērijveida slepkavības, kurām par upuriem krita šoferi tieši šādā veidā.
Spānija un Itālija ir īstākās nestopēšanas zemes. Un vispār vislabāk ir pie mums Austrumeiropā :)
Ā, un papildus aspekts tam, ka reti kurš ņem mašīnā - karstums, kas kopā rada nejauku kombināciju. Kad pusdienu stāvi karsta Spānijas ceļa malā, tad kaut kā zūdot viss prieks.
pats izstopējos pa franciju, jo kādu laiku tur vienkārši nācās padzīvot. stopēt tur ir tiešām forši. baisais karstums vienīgi būs...

par spāniju - ja guli plidmalē, uzmanies no garnadžiem, kas izmanto dažādas ķīmiskas vielas, kuras izsmidzinot, cilvēks nedaudz apdolbās un tikmēr viņu apzog, tas nu tā. bet vispār jau tiešām spāniju neiesaku. esmu stopēšanas pa franciju patriots.
bāc, tad jūs sakāt ka pa spāniju stopot galiigi nav labi??? bljin...
a bet pa franciju ir ok...hmmmm

Jūlijs 2015

Svētdiena Pirmdiena Otrdiena Trešdiena Ceturtdiena Piektdiena Sestdiena
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Powered by Sviesta Ciba