fuckyuu ([info]fuckyuu) wrote in [info]conspiracies on February 17th, 2011 at 11:28 pm
Mitruma kondensācija [miglas veidošanās, redzama elpa, neizklīst lidmašīnu astes] ir iespējama, ja gaiss ir pietiekami auksts, relatīvais mitrums - zems, un nav spēcīgu vēja brāzmu. Laikapstākļi šodien teju ideāli.

Personīgais viedoklis par čemtreiliem man ir visai skeptisks - visi attēli un video, ko esmu redzējis, ir uzņemti no zemes un neuzskatāmi parāda kondensāta atrašanās augstumu. Dažādos augstumos lidojošām lidmašīnām apkārt esošie laikapstākļi ir visai atšķirīgi.

Tā dēvētie čemtreili, spriežot pēc pieejamajiem materiāliem, ir globāls fenomens. No loģistikas un organizēšanas viedokļiem, lidināt teju nepārtraukti pār puspasauli milzīgus mistisku šķidrumu kvantumus smidzinošas lidmašīnas ir ārkārtīgi sarežģīts pasākums un prasītu daudz tehnikas un cilvēkresursu piesaisti. To paturot prātā, nu jau daudzus gadus regulāri iepazīstoties ar dažādiem konspirāciju materiāliem es vēl NEKAD neesmu sastapies ar NEVIENU liecību no šādā gigantiskā operācijā iesaistītas personas vai kāda, kas par to dzirdējis pirmaš personas vēstījumā. Kamōn, mēs dzirdam par pazemes tuneļiem, slepenām bāzēm uz citām planētām un bērnus ēdošām milzu ķirzakām no citas dimensijas, kamdēļ visi klusē tieši par čemtreiliem? [te gan es atstāju vietu interpretācijai]

Apdomājot šāda pasākuma praktisko pusi, no inženiertehniskā viedokļa ir ārkārtīgi sarežģīti, teju neiespējami izveidot lidaparātu, ka spējīgs lidot ar reaktīvās lidmašīnas ātrumu un pārvadāt lielu daudzumu šķidruma. Cietvielu kravu pārvadājumos banānu kastes un pasažieri sēdēs tur, kur tu tos noliksi, savukārt šķidrums pārvietosies, kur to spiedīs lidaparāta paātrinājums, tādejādi izjaucot lidaparāta balansu. Tā patiešām ir visai komplicēta problēma.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.