fuckyuu ([info]fuckyuu) wrote in [info]conspiracies on December 29th, 2009 at 10:59 pm
1)Spriežot pēc mana paziņas sen izteiktas domas - Hitleram žīdi nepatika, jo agrā bērnībā viņa ēbreju tautības mūzikas skolotājs esot mazo Ādolfu nodēvējis par netalantīgu :)

2)Ja ticam, ka Hitlers savā sirdī ir bijis Vācijas patriots, tad jāņem vērā tas, ka Hitlers, ievainots 1.p.k. kļuva no frontes karavīra par rakstvedi un daudz saskārās ar divejāda satura dokumentiem - pavēstēm par karavīru nāvi kaujas laukā [kur figurēja vāciešu vārdi] un armijas apgādes dokumentāciju [kur pavadzīmēs bija norādīti no kara pelnošie - lielākoties ēbreji vai ar tiem saistīti uzņēmumi]

3)Man nav absolūti nekādu šaubu par to, ka blondās rases pārākuma idejā bija okulta pieskaņa, turklāt, ļoti iespējams, bāzētā domā par ārpuszemes dzīvību. Info par to, ka viena no citplanētiešu rasēm ir blondi, baltādaini, zilacaini liela auguma cilvēki netā ir cik vien vēlies. Versijas par šīs rases mērķiem un attiecībām ar cilvēkiem dalās, nereti šī rase parādās visai negatīvā gaismā. Lielākoties, viņi tiek dēvēti par "the nordics".

4)Man gluži tāpat nav nekādu šaubu par to, ka holokausta apjoms, kā arī mērķi un notikumi netiek parādīti tādā gaismā, kas būtu patiesību vislabāk atspoguļojoša. Pirms kara Eiropā bija 8 miljoni ēbreju. 6 miljoni esot gājuši bojā, taču 12 miljoni pieteicās kompensācijām par nometnēs izciesto.

Enīvei, drošu info par šito tev kāds varēs sniegt tikai pēc pamatīgas izpētes, taču mans minējums būtu: starp to, kas notika ar ēbrejiem 2.p.k. laikā un faktu, ka 3 gadus pēc kara ANO izlēma, ka ēbreju tautai pēc visa tā, ko šiem ir nācies pārciest, pienākas pašiem sava, mākslīgi izveidota, valsts, pastāv ārkārtīgi cieša saistība. Nabaga ļautiņi dabūja ciest, lai vareni ļautiņi sasniegtu savus mērķus - tā pie mums parasti notiek.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.