Svara vērotāji atļauj vienā ēdienreizē ēst kartupeļus cik tik lien, pieskaitot par tiem tikai 2 punktus.
toties viens no slavenajiem franču dietologiem (neatceros vārdu) apgalvo, ka tajos ir kaut kādi nelabie ogļhidrāti. Tāpēc drīz pēc apēšanas ir laba enerģijas utt. sajūta, bet pēc brīža pretēji - krītas cukura līmenis asinīs un gribas ēst. Kaut kā tā. Es jau nu teiktu, ka vaina ir nevis vārītos kartupeļos, bet mērcē, krējumiņā, lalala, ar ko mēs tos mēdzam mitrināt. Un absolūti nāvējošākās ir karbonādes, desiņas, ribiņas, miltos vārtītša zivtiņas, ko tiem pievienojam.
Reizēm gribas pasmaidīt, kad redzu kā kāda tievēt kāra kundzīte sakrauj uz šķīvja salātus (labi), ar sāpēm sejā atsakās no kartupeļiem, bet mierīgi pievieno tam visam pildītu karbonādi;)