vegijs (bē) - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
vegijs (bē)

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Jul. 2nd, 2010|09:59 pm
hessin
tā, mēģināju 2 reizes.
It kā pēc konsistences sanāca, tomēr nav īstās ar ko salīdzināt.
Ar kafijas dzirnaviņām ir ļoti vienkārši - samalu līdz samaltais pats sāka ķept kopā,
pieliku klāt eļļu, un ar rokām samaisīju.

Pirmajā variantā vēl grauzdēju, bet tur es laikam pārgrauzdēju par daudz - bija vēl zeltaini brūnas, bet garša bija pēc deguma. + izmantoju maisīšanai parasto blenderi, kas ir diezgan bezjēdzīgi, jo samaisīt var ar rokām.

Iesaku pamēģināt. manuprāt, kafijas dzirnaviņas un blenderis ir tie rīki, bez kuriem nevar iztikt. (kaf. dzirn. - smalcināt kanēļa standziņas, indijas, ciedru riekstu mērcēm, linsēklas)

2 lietas, kurās es nofeiloju, un būs jāmēģina vēlreiz :
man liekas, ka manējās sezama sēkliņas nostāvējušās jau vairākus mēnešus un vairs nav derīgas, būs jānopērk jaunas, jo šīm, kad veselas it kā nekas, bet samaltas liekas 'rancid'.
un pielēju extra virgin olīveļļu - totāli nepareizi.
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: