Atjautības uzdevumu vācele - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
Atjautības uzdevumu vācele

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Jan. 31st, 2006|03:48 pm

sveetaa_seeta

šeit būs mans pēdējo dienu mīļākais domājamais uzdevums. lai to atrisinātu, Jums jāuzdod man jautājumi, uz kuriem varu atbildēt ar "jā" vai "nē". principā tas būtu vēlams, lai noskaidrotu apstākļus. tie, kas jau sen šo zina, protams, nedrīkst teikt neko vai arī drīkst maisīt citiem galvas ar neadekvātiem jautājumiem. es pati ar sāpošu galvu un rīta seju atrisināju ar kādiem 30 jautājumiem, no kuriem puse bija absolūti bezjēdzīgi.

vīrs ieiet restorānā, ierauga ēdienkartē roņu zupu un nolemj to pasūtināt. viņam atnes to roņu zupu, viņš pagaršo, izvelk no kabatas pistoli un nošaujas. kāpēc viņš nošāvās?

 

TĀTAD ISTĀ ATBILDE: VĪRS DEVĀS ROŅU MEDĪBĀS KOPĀ AR DRAUGU UN SIEVU. VIŅIEM ĪSTI NEVEICĀS. VĪRS PALIKA KURINĀT UGUNSKURU, BET DRAUGS UN SIEVA AIZGĀJA VĒL PAMĒĢINĀT PAMĒDĪT. SIEVA NEJAUŠI IEKRITA ĀLIŅĢĪ UN TUR NOMIRA. DRAUGS IZDOMĀJA, KA ĶERMENIS JĀSACĒRT GABALOS UN NO TĀ JĀUZVĀRA ZUPA - TI KĀ ROŅU ZUPA. VĪRAM SASTĀSTĪJA, KA SIEVA APVAINOJĀS PAR KAUT KĀDU NIEKU UN AIZBRAUCA MĀJĀS. NEKO DARĪT ABI PAĒD MALTĪTI UN IR VAIRĀK VAI MAZĀK PRIECĪGI. NĀKAMAJĀ DIENĀ VĪRS AIZIET UZ RESTORĀNU, PASŪTINA ROŅU ZUPU, TO PAGARŠOJOT, SAPROT, KA VAKRDIEN ĒSTĀ PATIESĪBĀ BIJA SIEVAS ZUPA. UN NOŠAUJAS.
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: