Atjautības uzdevumu vācele - Inženieris [entries|archive|friends|userinfo]
Atjautības uzdevumu vācele

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Inženieris [Apr. 13th, 2005|09:05 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
atkod
[andzha]
Kādā mazpilsētā dzīvo trīs biznesmeņi - Šmits, Roda un Dens. Tur pat dzīvo viņu uzvārda brāļi - trīs dzelzceļnieki. Biznesmens Roda un konduktors dzīvo pilsētas austrumu daļā, biznesmeņa Dena un mašīnista mājas atrodas pilsētas rietumos, savukārt biznesmens Šmits un dzelzceļa inženieris dzīvo pilsētas centrā. Konduktora uzvārda brālis nopelna 2000 Ls mēnesī, bet inženieris nopelna tieši 3 reizes mazāk nekā biznesmens, kas dzīvo viņam vistuvāk. Un vēl jāpiebilst, ka dzelceļnieks Šmits biljardā apspēlē mašīnistu.
Kā sauc inženieri?



Inzheniera vaards ir Shmits.
linkpost comment

Comments:
From:[info]scoux
Date:April 14th, 2005 - 12:48 am
(Link)
bezsakars..
[User Picture]
From:[info]joriks
Date:April 15th, 2005 - 09:54 am
(Link)
iespējams, ka viņš ir tas pats Šmits ar kārtējo profesiju, bet nu brīžiem liekas, ka uzdevums pats par sevi ir nepareizi formulēts, jo ja kādai personai ir divas vai vairākas profesijas, tad saka "Biznesmens un konduktors Roda" nevis "Biznesmens Roda un konduktors".
p.s. andzha zinu, ka tu šo uzdevumu neesi domājis un tādēļ neko personīgi tev nepiesienos :D es tik tā pasaku, lai šis komentārs nebūtu kā iemests konflikta sākumam =)
From:[info]andzha
Date:April 15th, 2005 - 10:20 am
(Link)
Biznesmens Roda un konduktors ir 2 dažādi cilvēki. Vnk tai pilsēta dzīvo trīs biznesmeņi - Šmits, Roda un Dens un vēl arī trīs dzelceļnieki - Šmits, Roda un Dens, kuri ir mašīnists, inženiers un konduktors. Vot.
[User Picture]
From:[info]joriks
Date:April 15th, 2005 - 10:24 am
(Link)
āā nu skaidrs! 6i cilvēki, trīs vārdi un viens uzvārds :D
nu tad es saku, ka tas ir Šmits