kopiena dzīves izklaidīgajiem
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Saturday, April 2nd, 2011

    Time Event
    10:37p
    Cirslītis nav nekāds vakarējais cirslītis nātnās ūzās un salmiem matos. Cirslītis ir Advancēts, cirslītim palīgos ir elektronika, mākslīgais intelekts un vispār.

    Par piemēru, GPS gadžets telefonā.

    Cirslītis aizved savu cirslītieni uz mazu ballīti, iedod buču un apņemas vēlāk vakarā atbraukt viņai pakaļ. Piezīmēsim, ka balles vieta ir kaut kādā nešpetnā nekurienes bedrē, par kuras atrašanās vietu cirslītim ir gaužām maza nojēga. Bet cirslītis nebēdā, cirslītim ir Gadžets! Cirslītis iegrāmato nekurienes bedres koordinātes gadžetā un līksmu prātu brauc mājās ar tā paša gadžeta palīdzību. Starp citu, aizbrauc.

    OK, pienāk vakars, un cirslīte dara zināmu, ka cirslītis var vālēt viņai pakaļ. Cirslītis lec zirgā, iekurbulē Gadžetu un seko norādījumiem. Norādījumi ir drusku mulsinoši, bet cirslītis tic uz gadžetu, nabaga naivā sirds. Ticība bišķi nodreb, kad gadžets notēmē cirslīti uz ielu, kuru apzīmē strupceļa zīme, bet nu vai tad gadžets var kļūdīties? Nē, gadžets ir nekļūdīgs, viņš ir kosmiskā tehnoloģija, ziniet! Imantas 6.līnijas galā (ir tāda sīkmazieliņa), kosmisko sakaru brīnums ar dziļu apmierinājumu paziņo - "You have reached your destination!"

    Nevar teikt, ka tā sātana tecīla būtu sevišķi stipri garām nošāvusi. Tepat dzelceļš, tam pāri un tur jau tā destinīcija ir, aha. Tikai ar mašīnu nesanāks aizbraukt, stulbā lamata...

    Cirslis brauc pats kā mācēdams, tad vēl cirslīte pa telefonu dod vērtīgus norādījumus un visi esam mājās.

    << Previous Day 2011/04/02
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba