kopiena dzīves izklaidīgajiem
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Monday, February 7th, 2011

    Time Event
    10:18p
    Riita/vakars fail
    Cirsliits no riita pamostas un ljoti excited dodas uz jauno darba agentuuru registreeties, kaartot papiirus un visaadi citaadi fiireeties jaunajaa darba vietaa. Viss norit kaa pa diedzinju un jau pec paris stundam, kad papiiri aizpildiiti, tiek sarunaats introduction uz naakamo riitu pulkst. 8:00.
    Aiziet cirsliits maajaas, paeed garshiigas pusdienas un ap pulkst 16:00 uznaak luuziens. Nu ko, jaaiet nosnaust - domaats, dariits.
    Pamostas cirsliits, sajuutas taadas, ka buutu noguleejis veselu muuzhiibu, paskataas pulkstenii - 6:00.
    Nu ko, peec 2 stundaam jaabuut agentuuraa un jaakartojas taalaak jaunajaa darbinjaa.
    Cirsliits paeed gardas brokastis, paseerfo internetu, uzvelk smeeki un dodas, pusktosu sirsninu, uz agentuuru. Apkaart tumsa, cilveeku maz, mashiinu ar maz, bet cirsliits nolemj, ka tas tik tapeec ka agrs riits, kaa nekaa - 8 no riita.
    Meklee cirsliits, staigaa pa ielaam - nu nav agentuuras, visur klusums un tumsa. Saak jau maakt izmisusms, pulkstenis jau gandriiz, gandriiz 8, bet agentuuras laipnaas gaisminas nekur nevar ieraudziit. Nu cirsliits nolemj izmantot iespeeju zvans draugam. Zvana, zvana - neviens necelj klausuli, suuc. Zvana velreiz - ir atbilde.
    Samiegojusies balss otraa galaa kaut ko purpina. Cirsliits izmisiigi censhas izstaastiit situaaciju un luugt peec noraadeem - kur jaaiet, jo redz nav tak tik taalu un taa un kaa lai tiek un vispaar kapeec nav gaisminjas un taa taalaak. Savaa satraukumaa cirsliits nepiefiksee to, ka klausules otraa galaa esoshaa persona makten apmulsusi un galiigi nesaprot ko cirsliits dara un kapeec vispaar meklee agentuuru, jo uz agentuuru tak tik riitaa jaaiet. Cirsliits savukaart nesaprot par kaadu riitdienu ir runa, jo ir tak jau riitdiena, ir jau 8 no riita riitdienaa. Cirsliits sadusmojas, atvainojas un noliek klausuli ceriibaa, ka laime tomeer uzsmaidiis un cirsliits atradiis attieciigo agentuuru.
    Paiet vel laicinjsh, bet veiksme nesmaida. Cirsliiti paarmaac izmisums. Peekshnji zvana telefons.
    Aizpampusii balss jautaa - kapeec tu 8 vakaraa meklee agentuuru, tev tak tik riit no riita tur jaabuut.
    Cirsliiti paarenjem liela cirsliisha sajuuta, samulst un nosarkst un saak plati, jo plati smaidiit.
    Izraadaas cirsliits noguleejis tik 2 stundas un vakaru par riitu notureejis, galiigi nepieveershot uzmaniibu taadiem siikumiem kaa tumsa 8 no riita un to, ka visi dziivoklja biedri mieriigi seezh maajaas un nekur nesteidzas...
    Iisaak sakot pilniigs riita/vakara fail.

    << Previous Day 2011/02/07
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba