kopiena dzīves izklaidīgajiem
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Wednesday, October 3rd, 2007

    Time Event
    1:47a
    cirslīšu duo ieklaiņojuši dziļos latvijas laukos.
    jautā svešam puisim ceļu, šis skaidro un sāk uzdot visādus jautājumus pa vidam: 'jūs no rīgas?' 'ko jūs te?' un tamlīdzīgi. cirslīšu aizstāvībai- viens no jautājumiem izskan gluži ne pa tēmu:'jums patīk autobuss debesīs?'

    cirslītis paveras gaisā, tūristisku objektu meklēdams, un svētā nopietnībā ieinteresēti jautā: 'kur kāds ir?'

    Current Music: a.d. 'sitiet bungas'
    1:54a
    un viens svaigāks
    cirslītis ieiet tūristu bodītē, kur uz letes zem stikla saliktas dažnedažādu valstu monētiņas. cirslīts nacionālpatriotisku jūtu uzplūdā parakņājas kabatā, lepni secina, ka vēl piecdesmit santīmu aizķērušies un piedāvā pārdevējai pabāzt šamējos ar zem tā stikla. pārdevēja piekrīt, painteresējas no kādas tālienes cirslis nākdams un tā. pēc lv ģeo koordināšu izskaidrošanas, cirslītis ceļ stiklu, gatavodamies ar smalku žestu novietot savu monētiņu starp citām.


    stikls sašķīst sīkos gabaliņos, cirslītis sarkst un atvainojas, kamēr visi citi izdara ārkārtīgi kodolīgus secinājumus par latvju ciršļiem parastajiem.
    2:34a
    cirslītis iedod veikalā maksājumu kartes vietā tiesības un aizkaitināts pīkst par pārdevējas tūļību un stulbo izbrīnu sejā. pēc tam cirslītis sajūtas idiots.
    3:48p
    Šodien cirslītis ieklīst stacijas tualetē.
    Manāmi atvieglots, viņš labprāt tiktu ārā, bet durvis, šķiet, iesprūdušas. Cirslītis ar sparu grūž stiprāk, sāk jau nervozēt un prātot, ka būs jāmēģina ar plecu vai kāju izsist tās no eņģēm -- jo cirslītis džekija čana filmas ir skatījies un zina, kā tādas lietas darāmas. Taču, pirms izmēģināt savas karatē spējas, cirslītis attopas pārbaudīt atslēdziņu.
    Kā tad -- ciet.

    << Previous Day 2007/10/03
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba