kopiena dzīves izklaidīgajiem
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Wednesday, September 26th, 2007

    Time Event
    1:31a
    kāpēc nesaukt cirslīti palīgos
    cirslītis izlēmis palīdzēt draugiem mašīnu mazgāt.
    pirmais cirslīša uzdevums ir ar kaut ko lakai līdzīgu notīrīt visas melnās mašīnas iekšpuses vietas -- tā, lai spīd. cirslītis arī apzinīgi un rūpīgi šo uzdevumu veic, neaizmirstot nopulēt arī stūri. vēlāk pie cirslīša pienāk ne_cirslītis un domīgi paskaidro, ka tagad ar mašīnu braukt grūti, jo stūre, redz, slīd. cirslītis uzmetis lūpu, bet gatavs veikt nākošo pienākumu, kas padevies vienkāršāks -- satīt putekļusūcējam vadu, kamēr lielie mašīnas tīrītāji iet pie kaimiņa kaut kādus dzelžus prasīt. Cirslītis prasīto izdara un jūtas varen lepns, ka vismaz kaut ko nebūs salaidis grīstē. Necirslīši nāk atpakaļ un apsmej cirslīti, kas savā rūpībā ir nevis piespiedis podziņu un vadu ievilcis iekšā, bet satinis putekļusūcēja vadu lielos, kārtīgos apļos.
    1:10p
    Pēc nedēļu ilga tusiņa cirslītis nākamajā dienā izdomā, ka derētu beidzot saskrūvēt kopā veco PC. Izber detaļas sev priekšā, paceļ divus ļoti līdzīga paskata CD-ROMus un krietnu brīdi pēta, mēģinādams atcerēties, kurš no tiem abiem ir cirslīša vecais cietais ar 4GB ietilpību un kurš - mazliet mazāk vecais cietnis ar 20GB ietilpību. Labi, ka cirslītis izdomā tomēr zvanīt draugam, lai palīdz tikt galā ar skrūvēšanas darbiem, citādi nevar zināt - kāds transformers tur beigās būtu sanācis...
    3:01p
    Cirslīšam iet varen grūti ar ēst taisīšanu un nekas neliecina, ka tuvākajā laikā būs uzlabojumi. Vienmēr cirslīc pamanās piededzināt ēdienu, jo ir aizrāvies ar internetā piedāvātajām iespējām, bet šoreiz tas visu izdara laikus un nopriecājas, ka barībiņa beidzot nepiedegs, paķer pannu, acīmredzot, neīstajā vietā un apdedzina pirkstu. Cirslīc pie sevis nopukojas, ka, ja nepiededzina ēdienu, tad vismaz pirkstu.

    << Previous Day 2007/09/26
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba