Padoms Vācelis


May 16th, 2008

Interneta veikali. @ 12:49 pm

[info]digna:
Prāts: dodiet man pleijeri!!
Skan: swh rock

Neostore ir viens briesmīgs gandrīz nesazvanāms bremžu kantoris ar kaut kādiem uzkrītoši piekasīgiem piegādes noteikumiem un briesmīgu operatōri. (Piedāvā man pleijeri vest pirmdien, jo es neesmu veikusi pasūtījumu līdz astoņiem no rīta - kas, pie velna, tas par laiku - tā taču ir nakts!! Ja būtu līdz astoņiem no rīta vai vakar, tad saņemtu savu kāroto lietu jau rītdien (ironizēju un ņirgājos)!)

Nevar salīdzināt ar Expressshop, kur operatōre ir jauka, laipna un izpalīdzīga, gadījumā, ja mani interesējošā lieta būs noliktavā, tad saņemšu to šodien, vai vēlākais - rīt.

Pie viena varu padalīties labā un sliktā pieredzē ar vēl pāris interneta veikaliem:

Personīgi man ļoti patīk Starshop - ļoti atsaucīgi un jauki cilvēki, ja kas nedarbojas, tad visu remontē un darās un ar garantijām vienmēr viss kārtībā. Kad Pirku atmiņas karti - no 13 Ls uzatlaidēja uz 10 Ls. Turklāt - tas ir tik tuvu manām mājām, ka es neprasu piegādi uz mājām, bet saņemu preci 15 minūtes pēc pasūtīšanas - aizejot uz turieni. (Ja tur būtu mp3 pleijeri, tad pirktu tur, viennozīmīgi.)

Un nelabu pieredzēju ar 1a veikalu - tur ar garantiju čakars, pirmkārt - viņi gribēja tik uz gadu rakstīt, otrkārt, lai dabūtu kaut kādu garantiju apliecinošu dokumentu, ir jākratās pie viņiem uz Radiotehniku.
 

Comments

 
From:[info]digna
Date: May 17th, 2008 - 04:46 am
(Link)
Kļūda!! Expressshop tomēr nestrādā sestdienās!
Bet tik un tā ļoti atsaucīgi un jauki.

Padoms Vācelis