Tautas acs - Komentāri

26. Maijs 2009

[info]shi

17:37 - "Politiķi" brīvsolī

Šodien ap pus vieniem dienā braši gājēju pārēju pār Zigfrīda Annas Meierovica bulvāri šķērsoja Alfrēds Rubiks. Virziens bija uzņemts no Vecrīgas uz parku. Tērpies neko neizsakošā pelēkas krāsas mazliet ļumīga auduma "uzvalkā". Kājās ķenguru krāsas zandeles/kurpes. Taisni nolaistajā kreisajā rokā tumšākas ķenguru krāsas koferis. Seja novecojusi un apsirmojusi. Ejot pētija divus vīriešus no sevis pa kreisi un diezgan nevekli smaidīja.

Pāris soļus tālāk, strap centra Hansabanku un Hotel de Rome, ceļu man pāršķērsoja bijušais Bērnu, ģimenes un sabiedrības integrācijas lietu ministrs Ainārs Baštiks (biju domājusi, ka viņš miesās ir smalkāks). Bija tērpies maigi rūsganas krāsas uzvalkā, kājās kurpes kaut kādas arī tik pat neizteiksmīgas krāsas - maigi pelēkas. Vārda tiešajā nozīmē slampāja lieliem soļiem pāri ielai uz Pulvertorņa pusi. Sejas izteiksme neizteiksmīga.

Šodien viņi visi tik neizteiksmīgām grimasēm staigā apkārt, vismaz saules ietekmes karstumā būtu pacentušies kaut kā interesantāk saviebties.

Read Comments

Reply:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: