liljabrik @ :
Divreiz viltotais zaķis, es pati izdomāju un sanāca garšīgi. Gandŗiz burkānu kotletes, tikai bez tās ņemšanās.
No kādām 2-3 reizēm savāc tos čužus, kas paliek pāri pēc burkānu sulas spiešanas sulu spiedē. Var arī darīt tā, ka smalki pavisam smalki sarīvē burkānus un nospiež sulu. Var būt arī drusku to čužu, kas paliek pēc kāpostu sulas spiešanas. Apm. 1-2 kg burkānu tātad.
Piespiež klāt ķiploku un sīpolu.
Piesit 2 olas.
Pieliek divas tējkarotes asās adžikas. Drusku sāli varbūt.
Pieliek 2-5 ēdamkarotes miltu.
Pieliek pusglāzi piena.
Visu samīca ar roku un atstāj 10 min lai uzbriest.
Pēc tam keksa formiņā ieklāj cepamo papīru un ieliek masu, nogludina ar roku.
Cep apm.pusstundu 175-200 grādu karstumā (skatās paši.)
Ēd aukstu, griež šķēlītēs, ēd uz maizes vai tml. Goda vārds, garšo pēc gaļas.
No kādām 2-3 reizēm savāc tos čužus, kas paliek pāri pēc burkānu sulas spiešanas sulu spiedē. Var arī darīt tā, ka smalki pavisam smalki sarīvē burkānus un nospiež sulu. Var būt arī drusku to čužu, kas paliek pēc kāpostu sulas spiešanas. Apm. 1-2 kg burkānu tātad.
Piespiež klāt ķiploku un sīpolu.
Piesit 2 olas.
Pieliek divas tējkarotes asās adžikas. Drusku sāli varbūt.
Pieliek 2-5 ēdamkarotes miltu.
Pieliek pusglāzi piena.
Visu samīca ar roku un atstāj 10 min lai uzbriest.
Pēc tam keksa formiņā ieklāj cepamo papīru un ieliek masu, nogludina ar roku.
Cep apm.pusstundu 175-200 grādu karstumā (skatās paši.)
Ēd aukstu, griež šķēlītēs, ēd uz maizes vai tml. Goda vārds, garšo pēc gaļas.