-9kg 3 mēnešos

[info]skuka @ 10:18 pm: Es tādas cepu jau visu mūžu. Un labi turās. Darām tā. Mandeles vispirms applaucē karstā ūdenī, ļauj pastāvēt, tad novelk miziņu. Rieksti - nu, tur neko. Žāvēti augļi tiek atmērcēti un sagriezti sīkāk. Nekādus zili zālus krikumus neliekam, dies pas. Piparkūkas tiek izspiestas un saliktas uz pannas. Vienā krūzītē sajaucu olu - baltumu un dzeltenumu kopā. Ņemu akvareļa pindzeli, pārlaižu piparkūkām, kad tās jau izkārtotas uz pannas. tad saspraužu visrrī visu to bagātību pēc gaumes un iespējām. Tad pārlaižu vēlreiz pāri ar olu un stumju krāsnī.
No tiem sakasnīšiem (nu, zini, kad ar formīti izspiež piparkūkas, pāri paliek ne tik kvalitatīva mīkla, ko atkal var savelt bumbā un izrullēt) mēs katrs kaut ko izgriežam. Cilvēkus, dzīvniekus, rokas, pimpjus, pežas. Kas kuram prātā. Lielus. Nu, tipa, 4-6 uz pannas. Dekorējam tāpat. Rokai, piemēram - gredzeni. Lūpās var salikt pīrsingus. No riekstiem. Tādā garā. Tos lielos citreiz kar eglē, citreiz pie sienas.

Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
Powered by Sviesta Ciba