-9kg 3 mēnešos

[info]aleja @ 09:25 am: Brokastis
Biezpiens vājpiena (180 g) 158
Jogurts (50 g) 24
Maize rudzu (50 g) 109
Piens 2,5% (50) 26
Kopā 317 kcal

Lociņus es neskatīju :) Jūs jau tāpat redzat, ka viss ir aptuveni. Aptuveni puspaciņa biezpena, drusku jogurts, šķēle maizes..

Vakar kungs man aizrādīja, ka visi šie aprēķini ir izzīsti no pirksta, jo, pat ja pieņemam, ka kartupelim kalorijas zinātnieks vēl var saskaitīt (lai gan šķirnes ir dažādas, sastāvs arī varētu būt atšķirīgs), tad, piemēram, cāli normalizēt nav iespējams, jo mēdz taču būt liesāki un treknāki cāļi. Bet es jau nenodarbojos ar zinātni, un nerakstu pētījumu par to, cik daudz dienā es apēdu. Visa šī skaitīšana ir tikai savaldības un disciplīnas attīstīšanai, vai pat nē - svarīgi ir apzināties. Nav svarīgi, kādās mērvienībās, un cik tās ir precīzas. Dzīvot nozīmē apzināties.

Kas attiecas uz izsalkumu un psiholoģisko diskomfortu - vēl nav. Pirmkārt, ēdu pietiekami, otrkārt, cik atceros no seniem laikiem, kritiskā diena ir trešā. Tad pēkšņi gribas sajust spiedienu kuņģī, pielikt māgu, utt. Izjūtu arī zināmu prieku un pacilātību no apziņas, ka kaut ko kontrolēju. Starp citu, tieši vēlme un nepieciešamība kontrolēt ir viens no anoreksijas iemesliem.

Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
Powered by Sviesta Ciba