skuka @ :
Vispār - iesaku dārzeņus cept cepeškrāsnī, pirms cepšanas var apbērt ar dažādām garšvielām pēc gaumes. cept var visu: kartupeļus, gareniski pārgrieztu puravu, gareniski pārgrieztus cigoriņus, ķiploku ar "atvērtu galu", tomātus, burkānus, cukīnī. Viens no maniem mīļākajiem - kālis vai rācenis! Sātīgs kā kartupelis, bet kalorijas tikai 30 uz 100g.
Comments
bet kā tu dari, lai neizžūst?
es lieku maisiņā cepamajā, bet baigi ilgi cepas nez kāpēc
es lieku maisiņā cepamajā, bet baigi ilgi cepas nez kāpēc
(Reply to this) (Thread)
mēs neliekam nekādos maisiņos, un nekas arī neižžūst. leikam rindiņās uz knapi ieeļļotas folijas (nu, tā ka vates tamponiņu knap knap iesmērē). visilgāk cepas kālis, tos liek pirmos. nu, tai secībā ir bišķi jāpiešaujas. kartupeļi cepas 40-50 minūtes, tādi uz pusēm pārgriezti. un no virsas arī vari iesmērēt ar eļļu - ņem, teiksim, vienu desertkaroti eļļiņas, kurā iejauc kādu garšvielu, un viegli no virsas apziež tos dārzenīšus. un nekas neizžūst.
(Reply to this) (Parent)