Zuzannas domas - Mīlestībai sagadīšanās tīk [entries|archive|friends|userinfo]
Zuzanna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Mīlestībai sagadīšanās tīk [14. Feb 2011|01:27]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Mans laiks Latvijā paskrēja teju vai vienā elpas vilcienā. Bet bija labi. Daži no draugiem mani sirsnīgi pārsteidza.
Bet nu esmu atpakaļ savā 2 miljonu pilsētā, kur arī sirsniņdienu laikam svin. Ar mani rīt tikties grib Sinans, bet tā kā viņš ir pret visiem ievazātajiem svētkiem, tad labi zinu, ka vienkārši čomiski parunāsimies par būtisko un ierēksim par cilvēkiem, kuri rīt kā aptrakuši ņemsies ap Valentīnu.
Šodien biju atpakaļ savā draudzē šeit un tieši šodien es apzinājos, lai arī tur ir gan kurdi, gan turki, gan sīrieši, gan profesori, gan bijušie mafiozņiku rokaspuiši un cietumnieki, tā ir mana ģimene šeit. Citas man šeit nav. Un ja vien krasi nemainīšu domas, tad arī nebūs.
Vēl no šodienas panākumiem jāatzīmē fēna iegāde. Nopirku Turcijā ražotu. Vēl tagad dzeru Cola Turka (kas atšķirībā no Coca Cola ir bez tiem briesmīgajiem hormoniem, kuru dēļ puikām to dzert nevajadzētu ne par ko). Vēl nopirku balto sieru, kurš man pietrūka Latvijā. It kā viss ir forši, bet drusku vēl pāris dienas paies, lai atkal sajustos kā mājās šeit.
Rīt jau darbs, bet tā kā Fatih ir aizbraucis uz Edirni un visu nedēļu nebūs, tad es paredzu, ka pārāk liela iespringšana nebūs.
Vēl nedēļas nogalē plānoju doties uz Malatiju, kas ir aprikožu galvaspilsēta šeit. Ja nu kāds nezināja, tad Antepa ir pistāciju galvaspilsēta. Un tās te patiesi ir dievīgas.
Vēl man ir turku ēdienu pavārgrāmata skaidrā turku valodā, bet es nespēju īsti atrast motivāciju sākt to likt lietā. Bet nu mans turku vecākais brālis Orčuns sacīja, ka nočekos manas pavārprasmes kaut kad, kad viņš atbrauks uz Antepu. Šobrīd liekas, ka nekad, bet nu redzēsim, redzēsim.
Lidojot no Stambulas uz Antepu izlasīju interviju ar aktieri Mehmet Günsür, kurš filmējies tagad tik populārajā Aşk Tesadüfleri Sever jeb Mīlestībai patīk sagadīšanās (2011, Ömer Faruk Sorak).
http://www.youtube.com/watch?v=ERS6kLqmImg
Orčuns teica, ka stulba filma, jo meitenes saskatoties un notic, ka kaut kas tāds arī realitātē var notikt. Savukārt Inga teica, ka riktīgi forša filma, tā kā domāju, ka jāredz jebkurā gadījumā. Un šim pašam aktierim ir savs krutais "sagadīšanās" stāsts:

Is there any incident in your life that you would say was a very powerful sign? When you said right away, ‘This is my destiny’?
How could there not be?

The story of me and my wife is exactly like that. I wrote a short screenplay with a friend of mine. He directed it and I acted in it. We sent the film to a number of places, including the Valencia Film Festival. Somebody I met there was so insistent on introducing me to the woman who would later become my wife that I sensed it was a sign.

The festival ended and I went to Lecce. My wife, Katerina, had a fabulous screenplay describing two people who find the love of their lives. It’s called ‘Felici da Morire’ (Happy to Die). We met for that film. Then we put the script aside and personally lived that story.

We are still living it today. If we hadn’t shot that short film, if we hadn’t sent it to that festival, if I hadn’t gone to Lecce… What can I say? Life is a series of lucky coincidences.

http://www.turkishairlines.com/en-INT/skylife/2011/february/articles/maybe-therell-be-a-perfect-blackberry-tart%E2%80%A6.aspx
Linkir ko teikt?

hackers counter system