Zete akal muldās

geektalk

Zetinja Tresor

geektalk

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Jā, kur nu. Oraclis tak ir far more advanced, lai saliktu warning messidžus database creation vednī. Labāk šams ļauj tev uztaisīt lažu un erroru izmest datubāzes izveides pēdējā solī, kad Tu jau esi pusstundu nosēdējis un noblenzis progress bārā. scukas, bzz!

Kkas labs:
Vakar salsas kursos mani uzlielīja. Pasniedzēja apvaicājās, vai esmu jau iepriekš mācījusies salsu (teicu, ka vienu kursu Latino), jo man esot salsai ļoti laba stāja, kā ari rokas elastīgas. ! lalala! :))
  • btw, izskatās, ka salsa pa priekšu un klasiskās pēc tam ir pareizā secība - mani, savukārt, klasiskajās lielīja, ka es ļoti labi vados ;)
    • Nu to pašu man teica salsā pēc social dancing. Pareizās izvēles nav, ir tikai pieredzes esamība/neesamība. Labi vadīties spēj ari tantas, kas savu mūžu nevienos kursos nav gājušas kā tikai uz zaļumballēm, kur vietējie ciema puikas dej kā māk. ;)
      • nunē, klasiskajās nav nepieciešams mācēt tik labi vadīties, jo slēgtais satvēriens pārsvarā, savukārt salsā tas ir pamatfaktors.
        • nu jau nu gan samuldējies. čačā, sambā, džaivā, wcs viss funs notiek ne jau nu slēgtajā satvērienā. sekošanas māksla jau ir māksla respondēt uz partnera kustībām un satvēriens tur spēlē mazu lomu.
Powered by Sviesta Ciba