zeerava

es slima nebūšu

Jan. 15., 2009 | 02:50 pm
Iemuldēja: zeerava

es noteikti esmu "mierīga" uzzinot, ka visas manas veselības pazīmes liecina par plaušu karsoni. baisi paliek ar vien vairāk un vairāk. slimot man galīgi neggribas. un pats stulbākais jau ir tas, ka cilvēki trīs man darbā noteica plaušu karsoni, jo redz pēc mansi nosauktajiem simptomiem tā liekas. ārsti atradušies. bet vai viņi saprot, ka es nejūtos slima. man ir spēka padarīt darbu un vēl paķiķināties te apkārt, palēkāt un papriecāties. vienīgais, jā, aizdegune pilna, klepus, katru reizi kad klepoju un šķaudu krūškuvis sāp (es ta nevaru saprast, jo sāpes ir starp krūtīm un mugurā zem lāpstiņām, bet vispār nu jau sācis visu laiku ir nevis sāpēt bet dedzināt). un tas ir arī viss. tik daži mazi sīkumiņi, kas noteikti ir pārejoši.

kā mana slimības vēsture liecina, ka, ja es slimoju, tad ne jau nu uz dienām 3, bet tā riktīgi - uz nedēļām divām kā minimums!! reti bet ilgi. pirms gada nolikos uz kādu mēnesi. un pie tam man ir maktena apetīte!! es gribu visu laiku ēst. kas es par slimnieku!!

pie tam vai kāds zin kā var dabūt plaušu karsoni?

pie tam es galīgi aizmirsu, ka svētdien man mamma šķipsnas balinās. un es to gribu un negribu palaist garām šo pasākumu!!! weeee.....

es slima nebūšu! Jūs redzēsi, bet rīt pasēdēšu mājās uz izbaudīšu piešķirto brīvdienu

Ieskatos | visi samuldējumi


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..