vnk muld

« previous entry | next entry »
Jul. 7., 2010 | 10:26 am

riebjas, ka cilvēki jaucas tur kur viņiem nevajag jaukties. arī gadījumos, ka radinieks savus nervus nomierina jaucoties savu radinieku darīšanās. un vēl vairāk man riebjas tajā visā tas, ka neskatoties uz to, ka tas tik un tā skars mani, tas radinieks turpina mani tirdīt par to un zvanīt man, lai pastāstītu par noskaidrotām lietām, kas viņam vispār nebūtu jādara, jo neviens nav taku lūdzis to darīt!!! izmanto savā īpašumā esošos līdzekļus, lai nomierinātu savus nervus, bet manus padarītu trakus!!
patiesību sakot, tas viss man atver vēl vairāk acis uz lietām par kurām es esmu pārmetusi savam vīrietim. es zin, ka viņš ir master visādu ķibuļu savārīšanas un iekļūšanas lietās (es jau viņam teicu - raksti reiz grāmatu par to kā tu vienkāršas lietas spēj pārvērst par piedzīvojumiem, jo reizums patiesi liekas, ka viņa dzīve ir kā sarežģitā dzīves situāciju komēdija), bet pēc šī ar ir skaidrs kāpēc viss notiek tā kā tas notiek.
un te nu es protams atceros savus radiņus un vecākus un esmu pateicīga viņiem, ka tajā viņi ir novērotāji un viedokļu, savu uzkatu un reizums arī padomu izteicēji (grūti panākts darbs un mammas veselīgā psiholoģija), bet necenšas tajā iejaukties un darīt lietas, kuras es neesmu lūgusi.

Ieskatos | iemuldēt | Add to Memories


Comments {0}