zeerava

vnk muld

Mar. 17., 2010 | 09:50 am
Iemuldēja: zeerava

vienmēr esmu paļāvusies uz tām izjūtām, kas nāk tā kā pirmās un tā pilnīgi neapzināti, nepārdomāti, pēc tam, protams, pārdomājot, kāpēc tieši tā un ne savādāk esmu reaģējusi uz situāciju.

šodien saņēmu ziņu, ka divu dienu laikā jāsagatavo projektiņš lielajai pavasara tīrīšanai offisa, kas paredzēta noritēs pēc nedēļas (jā, viņi par mārketinga plāniem neko ever nav dzirdējuši, viss vienmēr notiek pēdējā brīdī un tas mani kaitina, jo tad pa galvu pa kaklu tiek skriets un darīt vai ar līdz galam nekas nenoorganizēts. būtu jau labi, ja šejienieši mācētu improvizēt, bet, manuprāt, ne īpaši padodas). sadzirdot šo ziņu, pirmā doma, kas iešāvās manā prātā bij - negribu, ne te, otrā - fiksi jāmūk prom.  tā nu es skatos uz to lapiņu, kur man ir pateikts kas un kā vajadzētu aptuveni būt - un riebums tiešām riebums pret to visu. vispār galvā iestājies ir šums - dusmojos par maz atvēlēto laiku, par to, ka man tik vēlu to pasaka, jo pirms pāris nedēļām man lūdzu šajā pasākumā piedalīties, bet jau tagad organizēt utt. labi vietas vainu esmu jau sen atklājusi, bet nekad nebij domājusi, ka vieta var tik ļoti ietekmēt vēlamās darbības, ka pat tas, ka man ir iespēja nodarboties ar vēlamo lietu, nebūt tīkama tikai vietas dēļ.

nu ja... bet vispār jau šeit patiess riebums man ir bijis vairākkārt. es runāju par to patiesi esošo riebumu, kad nespēj kko veikt, tikai tāpēc, ka tev riebjas tas un tu saproti, ka ne jau darbam vainas, bet gan vairāk atmosfērai un cilvēku attieksmei, kas šo vietu ir padarījuši nevēlamu tev.

jestrais tam visam klāt ir tas, ka man šī pasākuma organizēšanu paziņoja, kā labās ziņas, kurām vajadzēja mani iepriecināt pēc tam, kad man paziņoja sliktās ziņas - tev atļauts iet pīpēt tikai divas reizes dienā pa 15 min un pusdienas pārtraukums tikai pusstundu + vēl tev savā darba vietā ir jābūt 8:30 un ne vēlāk (camoon viņi ceļus ir redzējuši!! nu lab tur ir mazs aizrādījus par to, ka es atļaujos pirms ieiešanas offisā uzpīpēt pie durvīm).

tad man parādīja manu attīstības plānu. bļa. fantastika vnk. "turpmākai pilnveidošanai jāatīsta iniciatīva, organizatoriskās spējas, lietišķums" bļa

par iniciatīvu - to viņi šai uzņēmumā fantastiski manī iznīcināja - iestāstot, ka viss notiks pēc vadoņa vārda, atlaižot tos darbiniekus, kas atļāvās izrādīt savu iniciatīvu (es ar atļāvos, bet laikam maigāk izteicos, bet tik un tā to manu ideju pārtaisīja par Staļina cienīgu pasākumu) un da kaut vai tagad - izteica piedāvājumu par kolekīva saliedēšanas pasākumiem, uz kuriem priekšniecība atbildēja NĒ, lai gan paši sūdzas - jūs nestrādājat kolektīvā!! WTF? un tad man esot jāatīsta iniciatīva? cik pasākmi nav aizgājuši postā tikai tāpēc, ka es esmu izdarījusi visu nepieciešamo, bet tur augšā kkur kkas kā korķis iesprūda un viss... nu lap - pārdzīvosim - atdzīvināsim iniciatora gariņu

organizatoriskās spējas? viņi tai pašā lapelē raksta - sakārtojusi un uzturējusi, nodrošinājusi, optimizējusi. vai tad tas neliecina par kkādam organizatoriskām spējām? bļa manu CV ir lasījuši?

uu... un te nāk tas pats labākais lietišķums - pretī konkrētu uzdevumu nodrošinājums, kur pielietot radošās spējas. radošais un lietišķums? bļa - kad es teicu - es tāda nevēlos būt mani laikam atkal neviens neklausījās un turpina dzīt iekšā to pašu malumu.

ehh... izgāzās ārā. tagad tik jāsāk domāt kur ko un kā, tik makten neceļas rokas un prāts nesāk domāt!! šī kondīcija man jau makten ZB

Ieskatos | visi samuldējumi


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..