vnk muld

Nov. 28., 2010 | 04:08 pm

ja dzīvē viss nebūtu tik dārgi es noteikti aizietu no Tele2. man viņi nu jau ir apnikuši. es nezinu kā savus radiņus pierunāt izvēlēties citu operatoru - jo viņiem kā dižiem telefona nelietotājiem ir izdevīgi izmatnot tele2, bet es jūdzos nost ar to ka tele 2 visu laiku kkas čakarējas un viņu darba stils nu jau sāk darboties pret viņiem pašiem.
es jums ieteiku veikt tele2 rēķinu analīzi patiesi. to ko viņi raksta rēķinā galīgi neatbilst tam, kas ir realitātē un viņi paši atzīst, ka tas tā ir!! priekš reāla piemēra. kādu laiku nolēmu izmantot tarifu brīvais 6. rēķinos uzrādas, ka minimālā maksa ir par tekošo mēnesi nevis par iepriekšējo mēnesi - septembra rēķinā tiek uzrādīts "Brīvais 6" minimālā maksā 01.10.2010- 31.10.2010. okotbrī nolēmu nomainīt tarifu, jo runāju daudz vairāk par to, kas tarifā ierēķināts. un tagad saņemot oktobra rēķinu - es saprotu, ka viss ir totāli greizi,. tele2 atzīst, ka patiesībā ir tā, ka minimālo maksu es maksāju nevis par tekošo, bet par iepriekšējo mēnesi, lai gan rēķinā ir rakstīts kas cits + pie tā visa sarunu atlaides laiks ir uzrādīts mazāks par norunāto lai gan summas sakrīt. tele2 atzīst, ka tās esot drukas kļūdas rēķinā, bet atsakās tās mainīt. tb reāli atzīstot, ka visur ir kļūdas, bet jāmaksā man tik un tā esot!!!
tb ir patiesi reāli par ko piekasīties, bet tele2 bezbailīgi uzstāj tikai uz maksāšanu un rēķina nemaksāšanu - drosīgi tā teikt.
sāku pārdomāt - vnk mainīt numur un pāriet uz priekšapmaksas kartēm - un tikai tāpēc, ka nekādu rēķinu ar fucking kļūdām utt.

Ieskatos | iemuldēt 1 jau muldēja | Add to Memories


vnk muld

Nov. 28., 2010 | 04:17 pm

un btw tas gredzenu pavēlnieks ir drausmīgi gejiska filma. pat tie kas tip ir heteroseksuāļi ar draudzenēm uzvedas gejiski

Ieskatos | iemuldēt | Add to Memories