vnk muld

Okt. 24., 2010 | 04:34 pm

šodien aizdomājos - kkad tam visam man ir jāapnīk, bet kad āķis lūpā tad vairs domu nav - ir tikai o! lets have a party! bet ja nopietni, katru reizi nākamajā dienā kunģis ar mani runā. viņam nepatīk šitas un tas, grib varbūt kko tādu, bet neko konkrētu un patiesību sakot tas ir kaitinoši - man vnk tas viss ir jāizbeidz. manuprāt pēdējā mēneša laikā mans ķermenis ir uzņēmis vairāk alkohola kā pirms tam. un biežāk sāk atkārtoties tas, ka party fīlings vnk noplok un tas ir mākslīgi jārada - so too much. iekaļam smadzenēs.
un kopš kāds piedzēries dranķis nočiepa manu jaku un atskurbis nenolēma man to atgriezt - tas ir viss par ko es varu domāt, lai gan vairs jau ne. man ir jauna smuka jaka - pat foršāka, bet sirdī - mana mīļā jaka.
bet dzīvē viss sāk mainīties - nopietni un krasi - un man liekas, ka es nepanesu divas lietas - krasas pārmaiņas savā dzīvē un lietas kurās man nav kontroles. tas pēdējais mani satrauc visvairāk - jo es sāku ar vien vairāk apzināties cik sabojāta es esmu. cik traumēta. tas vnk sak likties nedaudz neveselīgi. bet dzīvot vispār nav veselīgi, so kkā pārdzīvos.

Ieskatos | iemuldēt 1 jau muldēja | Add to Memories