vnk muld

Jul. 14., 2010 | 09:26 am

zobārsti ir vienīgie, kuru apmeklējums man uzden stresu un man no viņiem ir bail daudz vairāk nekā no tiem agregātiem kas apkabināti ap sēdekli un atrodas uz blakus esošā galdiņa (aparāti paši par sevi smaganās nekļūdās trāpīt). smaka ir neciešama (lai gan šodien no rīta konstatēju, ka vēl riebīgāk ir braukt aiz atkritumu mašīnas šai laikā). bet visvairāk man riebjas tas, ka zobārsts var būt veca sennedabūjusi vīrieti siviete (noteikti iestājies VTO), kas uzvedas kā mazs skuķis un man aiz muguras ar māsiņu tipa čukstus (man laikam ir laba dzirde - es visus dzirdēju) nodirš manu zobu stāvokli, tai pat laikā un tajā mirklī самая умная и красивая, pieredzējusi utt.,un kad es uzjautāju par savu zobu stāvokli un viņas ieteikumiem to uzlabot, tā vietā (manuprāt loģiski) lai man pateiktu ko kad un kā vajadzētu turpmāk darīt, es saņēmu lekciju par to, ka es esmu jauna un skaista, bet: У вас ужасный рот! un tā apmēram 5 min (lekcija ir tāda, ka esi gatavs sākt raudāt par saviem zobiem un par to, ka kādam ir nācies uz tiem skatīties). gala rezultāta šamā vēl tur minēja, ka nu esot jānāk ārstēt, bet man jau tai mirklī bij po, jo stāvēju ar vienu izrautu zobu par ko tikko bij samaksājusi 20 Ls (par vienu mazītiņa zoba izraušanu, ko viņa izdarīja 20 min - būs jāsāk apdomāt šī karjera), nodirsta ar nelaimīgu un apvainotu ego + besi ko visa šī situācija manī izraisīja.

man rauj jau otro gudrības zobu ārā un iepriekšējā ārste kas to darīja teica, ka tas neesot nekas TĀDS, jo tos zobus nevar ar birsti iztīrīt (es pamēģināju - acīmredzot patiesi nevar) + plus tolks no viņiem ir neliels. pie tam man nav skaidrs - es katru dienu mazgāju zobus - meklēju tur ūberās zobupastas, kas patiesi arī kko dod zobiem (tipa), bet acīmredzot tolks no tā nav nekāds un varu atteikties no savu zobu pucēšanas (bet ja patiesi - manu ego patiesi vakar sagrāva smagi).

man liekas, ka zobārsti ir arī vienīgie ārsti pie kuriem man netīkas iet, tikai tāpēc, ka viņiem ir šis te nosodošais viedoklis un tās sejas izteiksmes.

Ieskatos | iemuldēt 6 jau muldēja | Add to Memories