pirmdiena iesākas ar:

Mar. 8., 2010 | 09:50 am

- wtf attiecībā par to ka aptuveni 35 gadus veca sieviete slēpjas lai uzpīpētu. lab man tev viena ar 29 gadus veca tā dara, bet es laikam to nespēšu saprast, jo pati savos 18 gados, dzerot kopā ar senčiem viskiju (toreiz vēl dabūju uzslavu no sava tēva ka nebojāju mantu ar kkādām colām un citām suslām)pateicu viņiem: "mammu, tēti es pīpēju no 16 gadu vecum!". neatminos viņu reakciju, bij visādi jautājumi, kurus pārrunājām pīpējot :) bet tas ir pārvērties par jestru ģimenisku slapstīšanos uzpīpēt no visādiem kopistiskiem pasākumiem :)
- ar aptauju "vai tu māki dzīvot". pirms, laika māšele mani aizvilka uz telšu pilsētiņu, kur sapazinos ar interesantiem cilvēkiem. viens no viņiem protams man šo jautājumu uzdeva uz kuru es atbildēju - nezinu, manuprāt vēl tā īsti ne. kopš tās reizes es visu laiku pārdomāju savu atbildi un man liekas, ka es kļūdījos. ko vispār nozīmē mācēt dzīvot? kā tas izpaužas? kad var zināt, ka tu māki dzīvot? tā nu es šodienu atklāju masu aptauju par šo tēmu :)
- ar smaidu uz lūpām ieraugot apsarmojošos rītu
- ar patīkamu pamošanos, atšķirībā no brīvdienām
UPD
- ar sveicienu dzimšanas dienā cilvēkam, ar kuru sen pazaudēju kontaktu

Ieskatos | iemuldēt 17 jau muldēja | Add to Memories


vnk muld

Mar. 8., 2010 | 02:58 pm

... un tad cauri visam lielam birojam tika nests liels sarkanu rožu pušķis un visas noelsās - ak vai tas būs man?, un tad kad ieraudzīja laimīgo - visas kā maitas putni maitai metās virsū ar ntajiem jautājumiem un ak, ja... virsū.
8. marts un sievietes
UPD
esmu ar novērujusi, ka šodien notiek vīriešu mērīšanās sarunas

Ieskatos | iemuldēt | Add to Memories