vnk muld

Dec. 10., 2008 | 12:39 pm

iznāk kkā jocīgi. iepriekšējās divas nedēļas es visu savu dārgo darba laiku pavadīju izpatīko trīs holandiešu vēlmēm. tagad pie mums viesojas astoņi lietuvieši un es tūlīt aizmigšu no garlaicības.

Ieskatos | iemuldēt | Add to Memories


vnk muld

Dec. 10., 2008 | 03:14 pm
oms: omulīgs miers

eh... strādāt galīgi negribas un darba ir tik maz, ka vispār varētu atlaisties krēslā uzlikt kājas uz galda un saldi čučāt.

savā ziņā esmu nolādēta ar savu raksturu un audzināšanu, jo tā ir laba citiem, bet ne īsti man. sava fucking ātruma dēļ es, manuprāt, dabonu darbus, kurus mana it kā priekšniece vnk negrib darīt, jo raksta bakalaura darbu! un tādu darbu man nav bijis ne mazums. papildus visiem maniem darbiem es dabonu ķēpāties, manuprāt ar pilnīgām muļķībām, kas nav pat manā pārziņā un nevajadzētu būt!! pie tam viņa man vēl atļaujas pateikt, lai es pasteidzos, jo redz pats pats priekšnieks no viņas prasot atskaiti par padarīto. nu camoon!!! kur vēl ir tā ķibele? tas nav manā daba aprakstā minēts un skaitās, kā papildus darbs, par kuru man nu tā kā būtu jāmaksā papildus. kā jums liekas vai tas tā ir? nop, bet es naivā muļķe to turpinu darīt un nespēju pateikt nē, lai gan šodien (biku pateicoties manam slinkumam) es šamai uzjautāju - cik man par to maksās norādot, ka manā darba aoprakstā, kas ir darba līguma pielikums un abpusēji parakstīts, tas nav minēts!! stulbs smaids un viss. čušsss...

labākais tajā visā ir tas, ka tas mani nesadusmo, bet liek vnk biku vairāk aizdomāties par to, ka jāsak sevi audzināt un varbūt vajadzētu kādā jaukā brīdi pieiet pie savā paša paša priekšnieka un par šo tēmu nedaudz parunāt. ja tos darbus uzliek par maniem pienākumiem, tad es tos vēlos redzēt savā darba aprakstā un par to arī atbilstošu papildus samaksu!! lūk tā.

un tagad jums omulīgā mierā esoša mieriņš

Ieskatos | iemuldēt | Add to Memories


vnk muld

Dec. 10., 2008 | 03:51 pm

man TĀ gribētos strādāt zem galda. tur ir tik mājīgi un omulīgi!! tad man vēl gribētos to telefonu kkur aizmest vai pēkņi pazaudēt. tad es tā sēdētu noslēpusies no visiem zem galda, malkotu tēju, pa kluso uzpīpētu un mierīgi padomātu par ziemassvētku apsveikuma tekstu.

lai jum ar jauka zemgalda srādāšana

Ieskatos | iemuldēt | Add to Memories