vnk muld

Nov. 30., 2008 | 03:21 pm

diena ir sākusies priekš manis tikai tagad.
nespēju izlemt vai vienu brīvo dienu izmantot slinkojot vai arī vajadzētu padarīt iekavētos mājas darbus. izlemšanas proces sokas grūti.

Ieskatos | iemuldēt | Add to Memories


grrrbriii

Nov. 30., 2008 | 07:09 pm

pirms laika es rakstīju cik ļoti man riebjas tas, ka cilvēki to atteikumu projekcē uz sevi.
es atkārotšoso - MAN TAS RIEBJAS!!
šoreiz runa par vienu cilvēku par kuru runāju pirms tam un tad nu ir parādījusies vēl viens indivīds.
tas pirmais nespēj likties mierā un laikam vārds nē neko neizsaka. viņš ir ķēries nu jau diezgan labiem paņēmieniem. pirmkārt nu jau zvanās vakaros ap 23, otrs zvana no nepazīstama numura. es naivi domādama, ka varbūt ar tuvinieku ir kkas noticis - paceļu, a tur atskan aicinājums tusēties uz vecrīgu!!! seko atteikums no manas puses un želabaina balss otrā pusē. fuu..., bet nepaiet ne stunda, kad no tā paša telefona atnāk sms ar "Tiešām nevēlies šovakar tikties?" es ilgi prātoju, vai es pateicu nē vai nepateicu? Nu ZB.
otra ir diezgan interesanta meitene, kura neskatoties uz manis nomelnošanu man svarīga cilvēka acu priekšā, lai tam izpatiktu (tas ir vienīgais manuprāt loģiskais izskaidrojums viņas rīcībai), konkrēti man zvanās un šovakar jau atļāvās pateikt, ka nevis vai vēlos viņus redzēt, bet "mēs sapratām, ka tā nevar teikt, tāpēc mēs sakam, ka ieradīsimies!!".  nu, protams, var jau vēl pabrinīties, ka es viņai klausuli ceļu (eu, patiesi, kāda vella pēc?), bet arī šai personai nekādīgi nepielec, ka vienīgajā patiesi brīvajā slinkošanas pilnajā dienā - es viņu nu patiesi nevēlēšos redzēt. protams, ka arī uz šo attiekamu es saņemu žēlabas par to ka mēs sen neesam tikušās utt. interesanti kā cilvēki var šādi vnk liekuļot. pretīgi! un tagad padomājot es sapratu, ka varu no viņas vnk tikt vaļā un vēlos saņemt viņas atzīšanos tiektajā. pavisam interesanti būtu noskaidrot viņas viedokli par to kāpēc viņa to ir darījusi.
un tagad pats galvenais - es zinu kāpēc man ir tik grūti pateikt nē - jo es nespēju izturēt un klausīties tās žēlabainās balsis pēc mana atteikuma!!

Ieskatos | iemuldēt 1 jau muldēja | Add to Memories