pfffipititi

Nov. 13., 2008 | 09:53 am

mans šodien guļ, lai gan izskatās mundrs. esmu paspējusi sajaukt divus dokumenta reģistrācijas ņumurus un laikam jau pagaidām neko citu. varbūt var tik nedaudz aizdomāties par to, ka šodien sola lietu, bet es esmu uzvilkusi šortus!! vispār es droši varu teikt ka būs tas lietus, jo tieši tad kad līst vai ir dranķīgs laiks mans sagribas uzvilkt kko galīgi neatbisltošu. piemēram - aukstaja laikā man pēkšņi sākās svārku periods - es nedēļu nostaigāju svārkos, lietainākajā dienā no visām es uzvilku baltas bikses, kuru gali dienas beigās protams, ka bij melni. gandrīz jau sākoties kārtīgam rudenim es beidzot dabonu kedas ar kurām vēl joprojām skraidelēju apkārt. vējainākajā dienā es uzvelku vieglākos svārkus, lai vējam ir ar ko paspēlēties :D un tā apmēram pēdējo periodu.

un vēl man visu laiku ir nedapīpētas cigaretes sajūta. visu laiku gibas makten smēķēt. varētu jau vēlreiz uz 5 min izskriet un mēģināt nopīpēties.

Ieskatos | iemuldēt 12 jau muldēja | Add to Memories


vnk muld

Nov. 13., 2008 | 12:01 pm

Tas kas mani varētu drīzumā nokaitināt noteikti būs tie sasodīti telemārketinga darbinieki, kas visu laiku zvanās un kko fuking piedāvā. Un tad kad tu viņam pieklājīgi atbildi, lai atsūta informāciju, jo viņiem vajadzīgā persona nav uz vietas vai arī ir aizņemta šamie ņem un apvainojas. Apvainojas arī tad, kad es pieklājīgi pasaku, ka šāda veida pakalpojumi mums nav nepieciešami.
un tad vēl ir tādas sieviņas (manuprāt kundzes labākajos gados), kurām tā balstiņa ir žēlabaina un tu pamēģini viņai pateikt kko pretī!!

Ieskatos | iemuldēt | Add to Memories