vakar

Jul. 23., 2008 | 10:01 am
oms: gulējusi svaigā gaisā

vēl viena laba metoda beša noņemšanai ir vides maiņa. piemēram, vakar strādājot mincim paziņoju, ka pilnīgi un galīgi palieku rīgā, lai pārvērstos par emo (starp citu šamie izskatās pēc maziem jaukiem zvēriņiem). devos mājās, lai šamam sakārtotu somu, kamēr pats cītīgi mācas ceļu satiksmes noteikumus. sēdēju un izdomāju, ka piedrāst visus dienas bešus, nu un ka netiku kur patiesi vēlējos - tikšu citreiz un moš pat krutākā vietā, samierināties ar patreizējo situāciju nevēlos un man jau tiek īstenots plāns situācijas maiņai. viss notiek!! jeiij... un besis pazuda, bet es ar lielu somu mugurā un suni pie kājas devos uz centru, lai dotos uz valteriem.
un starp citu esmu atklājusi kā vispār ir iespējams nemaksāt par biļeti, bet jārēķinās ar to, ka tevi izsēdinās no transporta. tātad iekāpj kontrole un lūdz biļetīti. es tai brīdi meklēju savu sagatovoto soda naudiņu, kura sastāv no 1 un 2 sant, ietīta sarkanā lupatiņā un ielikta vēl baltā mazā somiņā. cerēju to beidzot izmantot, bet kā jau parasti manā somā valda haoss un es pa visu somu sāku rakāties to meklējot. kontrolielis saka, lai nesteidzoties, ka es varu mierīgi meklēt, bet man tik galvā soda nauda. turpinot meklēt ar vienu roku soda naudu es viņam saku "esmu kartiņu mājās atstājusi" uz ko šis - būs jāmaksā divi lati. un tai brīdī mana roka satausta ilgi meklēto soda naudu. es viņam saku ok, bet es varu samaksāt tikai pa vieniem un diviem santīmīem, rādot smuki ietīto soda naudiņu. piebilstot ka draugi man joka pēc dzimšanas dienā uzdāvināja. šis paskatās nopēta un saprot ka saku nopietni. taujā pēc maka, bet es šamam - a ko jūs domājat es tik izmisīgi meklēju? ķartiņa ir makā, bet maka ta nav!! centos vēl iegrūst šamam naudu ar teicieniem ka tā arī ir nauda un viņš nevar to nepieņemt. bet šis labi - kāpjat laukā. izkāpu ar.
ome ir fantastisks cilvēks. gudrs un ar tādu pašu fikso domu lidojumu kā es. man ar reizēm kko atstāstot iešaujas vēl trīs lietas galvā tip vispār ne pa tēmu vai līdzīgu tēmu. vakar samācija labas lietas. citēju omi - "naudu es netaupu, naudu es saudzēju. uzskatu, ka cilvēks, kas māk saudzēt savu naudu, māk saudzēt citu jūtas un visu ap sevi." manuprāt dziļa doma!
Tags:

Ieskatos | iemuldēt | Add to Memories