vnk muld

Jul. 21., 2008 | 09:48 am

šodien konstatēju vēl vienu traumu pēc suprerīgajām Imantdienām. pirmās jau tika atklātas tur, kas bij parādījušās agrā rītā cenšoties pamodināt minci, kas saldi čučēja, bet es aiz durvīm stāvēdama tās no visa spēka centos dauzīt, lai šamais tak beidzot mostas un laiž mani ar gulēt. pēc stundas jau tiku iekšā un uz rokas tagad ir zilums.
pašās imantdienās pāris reizes nobrāzu savas kreisās kājas lielo īkšķi un īpaši notizlojos cenšoties no Cēsu pils parka dīķa notekcaurules (vai kkā cita, bet tam nava nozīmes) nokāpt. tizlains kritiens beidzās ar kolosāliem četriem zilumiem un ceļa, kas izskatās pēc sejas :D tas vēl pāris reizes atsitu kreisās kājas īkšķi tēlojot, ka māku dejot. un šodien no rīta cenšoties pacelt lielu mapi sapratu, ka man sāp roka. tā kā vakardienu pavadīju iknedeļas nogales rituālā vnk gulšņājot pa gultu un krāsojot bumbiņas, no kurām man tagad ir zaļi nagi un dažas ķēpas vēl uz rokas, nu nekādīgi to nevarēju izdarīt!! tāpēc vienīgais pavedien ir mazā Mija, kura sākot no Menueta dziesmas - Dziesma ar ko tu sācies, atradās uz manām rokām, lai kko redzētu. kopistiski izlēkājušās un noārdījušās mēs noklausījāmies visu lielisko Menueta repertuāru un pēc tam es ar labo roku pat cigareti pacelt nespēju :D šodien jau acīmredzot ir labāk - cigareti pacelt varu, bet ar pārējo pagrūti

Ieskatos | iemuldēt | Add to Memories


vnk muld

Jul. 21., 2008 | 10:14 am
oms: jautrīte

un tagad man ir pavisam skaidrs, ka mazajam māsas pindriķim es riebjos. patiesību sakot, mums ir ļoti patīkamas abpusējas attiecības. arī viņš man riebjas. patiesību sakot, dīvānākais ir tas, ka viņam pat man nevajag kko pateikt, lai riebtos, viņam ir vnk jāparādās mana redzeslokā un man jau uzreiz gribas pazust no vietas kur atrodas viņš.
vēl tik nesaprotu viņa mazo uzpūtību? moš apvainojās ka neapsveicu dzimšanas dienā? vups...
un tai pat laikā jau kopš 5dienas nekādīgi nevaru saprast, kāpēc šamais dara visu, lai pat mums nebūtu vnk pieklājīgas attiecības māsas dēļ. viņš dara visu lai ar viņiem abiem man vnk konatka negribētos.
es esmu centusies. cenšoties ievērot visādas pieklājības frāzes. esmu ar viņu runājusi. tas gan ir bijis sen, bet nu, tagad man pat neko darīt negribas. labāk ka es viņu neredzu nekā redzu. vēl labāk redzu viņu aizejam nekā nākam

Ieskatos | iemuldēt | Add to Memories