vnk muld

Jul. 14., 2008 | 03:38 pm

skumstot pēc atvaļinājuma izdomāju šādus variantus, lai man nebūtu jāstrādā, bet tā kā šai pasaulē viss balstās uz naudu, tad to naudu vajag:

pirmais. strādāt uz nebēdu un iespējamo atvaļinājumu dabūt tikai kkad pēc tam. tad vēl saguldīt naudu 3. pensijas līmenī, lai pēc tam sapelnīto varētu dabūt atpakaļ. sūdīgi, ja ar mani kkas notiek, piemēram, nomirstu. tad to manu piķi dabūs kāds cits un viss mans darbs vējā. bet ja palaimējas un es, piemēram, nenomirstu tad es pēc kāda laika lielo piķi izņemu un dzīvoju kādu laiku zaļi. ja izdomāju izņemt pirms pensijas, tad ar pensiju būs dikti švaki, bet ja neizņemu pirms pensijas, tad ir tā, ka man ir kruta pensija un visādi sīkaļas uz kalkiem (naivi ceru, ka man būs i bērni, i mazbērni). viss ok, bet man tagad ir baigi jārukā. hm...

otrais variants. taisīt aukšā pašai savu štelli. tad pirmie trīs gadi ar mīnusies un labi, ja trešais gads sākas ar plusiem (kkur šito dzirdēju). tad man būs 24. bet tie pirmie trīs gadi baigi smagie. jābīda štelle, jānomaksā viss + baigā atbildība par visu šito lietu. atkal baigais darbs. bet pēc tiem trim gadiem firma bez manis vēl nestrādās. jābīda viss tālāk un varbūt vel pēc kādiem 3 vai 4 lietas jau varētu kustēties bez manis. varbūt. tātad man būs aptuveni 27 un 28 . hm... izskatās patīkami, bet atvaļinājumu gribas tagad un tā atbildība un ķēpāšanās, kkā nav tagad pa pratam. tomēr ir ātrāks par pirmo variantu.

trešais variants. īss bet drīzs atvaļinājums. slimības lapa!! bet fuck mana ģimenes ārste mani pazīst un ja tagad ieraudzīs mani pie sevis, ilgi blenzīs un nespēs saprast ko es tur daru. es ar noteikti nesapratīšu, jo slimoju reti. tad es vēl varētu censties iekļūt kādā nelaimes gadījumā, kurā varētu ciest, bet tas būs baigi sāpīgi, var ar būt letāli un tās traumas var but ar nepārejošas. tātad riskanti. tomēr kāds tur atvaļinājums ja tev jāvseļojas.

ceturtais variants. es dodos meklēt bagātu vīrieti, kas būs ar mieru mani precēt. es būšu šamā sieva un tērēšu viņa naudu. bet (FUCK) es tā nevaru. man jau i mīļotais cilvēks (šodien no rīta uzzināju kā šamo piespiest precēties :D). pie tam nespēju es būt kopā ar cilvēku, kas man netīk. un naudas dēļ es ar šamo netaisos paciest. no viena tāda es jau atteicos. pie tam kur es minci likšu. it kā jau saka, labāk bagātu vīru un nabaga mīļāko nekā nabaga vīru un bagātu mīļāko.

piektais variants. nomirt, bet (FUCK) es gribu dzīvot.

Ieskatos | iemuldēt | Add to Memories