vnk muld

Jun. 16., 2008 | 06:29 pm

cilvēku vienaldzība pret dzīvniekiem ir vienkārši apbrīnojama.
viens idiots noteikti ir braucis ar lielu ātrumu un te pat pie darba šodien notrieca mazu kaķīti izšķaidīdams asinis pa pusi ielas. protams ka tas idiots aizbrauca tālāk nemaz nemēģinot kādām instancēm paziņot par nabaga dzīvnieciņu, kurš varbūt pat nebij miris tajā brīdi. tā nu mazais nogulēja tur miris ilgu laiku. cerībā, ka kāds (kaut vai sētnieks) paziņos attiecīgajām instancēm par nabaga līķīti, devos garām ar lielu šoku. jā vainīga nepazvanīju un nepainteresējos. bet es pat nezināju kam zvanīt. pusdienslaikā līķītis vēl ar vien gulēja tur pat. lietus jau bij asinis nomazgājis. dodoties pusdienās un saprotot, ka laikam tas nabaga līķītis tur gulēs līdz kāds sāks tās ielas tīrīt, pazvanīju uz 1188 un noskaidroju kam jāzvana šādos gadījumos. maziņo cerams ir nogādājuši attiecīgajā vietā. neesmu bijusi un skatījusies.
nebiju no rīta arī pati labāka, bet tomēr cilvēku vienaldzībai pret dzīvniekiem un vispār uz ielas notiekušajam ir nepārspējamas robežas!!!
Pretīgi!!! Ceru tas kaķis atsitoties pret mašīnu ir to mašīnu pamatīgi notašķījis ar asīnīm un to pēs iespējas vairāj sabojājis!!!

Ieskatos | iemuldēt | Add to Memories