vnk muld

Jun. 3., 2008 | 11:19 am

vakardienas ciemošanās pie senčiem bij mierīga, bet neizprotama. pirmkārt masā mani nedaudz ablomīja ar savu noslēpumaino runāšanos. sviesc.
otrs es nekādīgi nesaprotu manu vecāku un māsas to naidīgi nervozo attieksmi pret pridu? man ir vienalga. mana māsa sāka dusmoties par to, ka viņiem ir atļauts doties pa 11. novembra krastamlu, kurai tač ir nozīme Latvijas vēsturē. ka tajā vietā vienmēr notiek tikai valsts pasākumi, bet praids nav nekāds valsts pasākums. vārdu sakot, manuprāt, pilnīgs sviesc. cilvēki kā cilvēki. nu ar citādu sexualitāti.
tad vēl viņas uzskats par to, ka heteroseksuāļi uz ielas bučoties un mīcīties var bet homoseksuāļi nevar. da vispār neviens nevar!! riebjas šī ietiepība uz to, ka es esmu vislabākais.
un tie nopraidisti nav nemaz par matu labāki par pašiem praidistiem, lai gan nopraidistiem bij labāks šovs. nu kur ir prikols ar plakātiem rokās taisīt gājienu, kuru neviens neredz, labi ja no 100m attāluma :D
vēl es pēdējā laikā esmu ievērojusi, ka labas ziņas vairs latvijā nav dzirdamas. vnk riebj skatities Tv ziņas vai arī lasīt avīzi, inernetā. vnk pārņem šausmas par pasaulē notiekošo.

Ieskatos | iemuldēt 2 jau muldēja | Add to Memories