vnk muld

Maijs. 13., 2008 | 09:38 am

šodien dabūju pamosties tā paagrāk, jo vakar nolēmu vēlos vakara darbus pārcelt uz agru rītu, lai ātrāk mājās tieku, izbaudu nedaudz dzīves un redzu pasauli neejot gulēt.
sapratu ka no agra rīta darbs padodas tīri raiti. kkā neraksturīgi man, kas bieži tikai uz darba dienas beigām sāk ar iedvesmu rosīties darba vietā. bet štelle laba, būs turpmāk jāpiekopj.

Ieskatos | iemuldēt | Add to Memories


vnk muld

Maijs. 13., 2008 | 03:52 pm

riit bij labs...
sapratu, ka tā rīta agrā mošanās tomēr diez vai ir jauka padarīšana tagad visu dienu nāk miegs un esmu nedaudz sagājusi sviestā.
izmantoju nenoslogotību darbā lai padarītu kko lietderīgu savā dzīvē - pamācītos. aizskāru diezgan pasmagu tēmu investīcijas. lai viss vēl jautrāk liktos atradu Lursoftā investīciju daudzumu no katras valsts, kas jebkad ir kko investējusi LV. izdomāju, ka jāuztaisa viena liela skaista tabula. čakarējos ilgi, jo tā štelle Lursoftā nav nemaz tik viegli pārskatāma, precīzāk, nu galīgi nekā!! uztaisīju tabulu cītīgi. noguru, devos pusdienās un pār mani nāca atklāsme: a ko es ar to tabulu darīšu? no viņas laukā kko dabūt ir nedaudz pagrūti, investoru skaits, investīciju daudzums un gads!!! un pie tam izrādās ka ekselī tās šūnas nav bezglīgas, bet gan tik līdz IU!! sāku domāt par ekonomisko stastistiku (garlaicīgs un iemidzinoš priekšmets). sāku domāt par to, kā uzzināšu ikgadējo vidējo investīciju apjomu, kā no tā dabūšu laukā pazaudētos un iegūtos investorus un vius pārējos. Galīgs svisc!!!!! galva kūp un domā par gultu. rakstu darbs būs grandiozs. paprezentēšu učukam, šamam noteikti patiks.
galva galīgi tukša... kāja sāp... nē tas nav domāts, ka nu viss ir galīgi sūdīgi... vnk nogurums... saprotu, ka jāsapurinās citādi tas viss vēl sūdīgāks paliks. nogurums, kam seko līdz nevēlēšanās neko darīt un kašķigums, kas noved pie negatīvām emocijām... nē šodien to galīgi negribas... cenšos saprast, kur palikusi mana enerģija, kas man ļāva kādreiz no 8 rītā līdz par 21 vai 22 darboties uz nebēdu... un vakarā vēl visādās lietiņas paspēju izdatīt... par baigo miku esmu palikusi. pelēka, skaudīga... nee tas nav domāts, ka nu viss ir sūdīgi... gan būs labi... izziešu uz vējainā balkona pasaldēties un pakūpināt cigareti... iedzeršu tēju un varbūt tam darbam vēl pāris lapas piedrukāšu klāt... vakar bij veselas 5!!! varētu izdert pēdējo c vitamīnu, kas vēl pa somu mētājas...
starp citu esmu sākusi izmantot nežēlīgos punktiņus. nja... kādreiz likās jocīga, tā izmantoša, bet tad romantiska, dziļdomīga utt.
vārdu sakot vai nu šodien eju laicīgi gulēt, lai rīt rīta štelli paveiktu, vai arī strādāju līdz tiem 20 vai kā nu kuro reizi man tur iznāk

Ieskatos | iemuldēt | Add to Memories


vnk muld

Maijs. 13., 2008 | 04:44 pm

ir pagājusi gandrīz stunda. prāts jūtas nedaudz mundrāks, domā par vienu pīpauzi un nodošanos darbam. ir tik viena lieta - pēc stundas beidzas mana darba diena. :D
padarītais darba apjoms praktiski nekā, ja neskaida sevis nosķaņošana, atbilde uz telefonu un tējas sagatvošana.
ir doma...

Ieskatos | iemuldēt | Add to Memories