vnk muld

Maijs. 8., 2008 | 12:16 pm

Situācija: no vienas tālas Rietumeiropas valsts nepieciešams nogādāt 4 kravas, bet skaitās kā viens pasūtījums no vienas valsts. uztaisam cenu aptauju, izvēlamies pārvadātāju. Cena ir vienošanās cena, tātad ne pēc cenu lapas, bet vienošanās cena, jo pārvadātjs patstāvīgs un kontakpersona forš čalis. uzrakstam pasūtījumu katrai atsevišķi ar vienošanās cenām.
telefona saruna pēs pasūtījuma nosūtīšanas ar puisi, kas nezkāpēc ir iedomājies, ka nu viņš tagad ar to nodarbosies
puisis - sveicināti šeit no pārvadātāj firmas vēlējos runāt par pasūtījumu
- jā lūdzu
puisis - jūs te savā pasūtījumā esat uzrakstījuši cenu par kādu mēs tik lielu kravu nevedam
- esmu runājusi ar jūsu kontaktpersonu un vienojāmies par šādu cenu. tā ir vienošanās cena, kuras gala summu sastāda 4 lieli pasūtījumi.
puisis -ok, bet par pasūtījumā norādīto cenu mēs nevedam mūsu cena ir cita!!
- esmu runājusi ar jūsu kontaktpersonu un vienojāmies par šādu cenu. tā ir vienošanās cena, kuras gala summu sastāda 4 lieli pasūtījumi.
- bet mēs par tādu cenu nevedam!!
- Jums liekas, ka esmu izdomājusi šo cenu? šo cenu man nosauca kontakpersona, ja esmu kļūdījusies, tas pasakiet man citu un es pārrakstīšu, bet pasūtījumā norādītā cena ir vienošanās cena!!
- bet mēs nevedam pa šādu cenu, mūsu cena ir cita!! kā jums kontakpersona var nosaukt zemāku cenu, nekā mēs vedam!!
- (apnika viņa muldēšana) tātad summa kas ir pasūtījumā ir vienošanās cena. ja ir cita, tad pasakiet to lūdzu man, bet pirms tam lūdzu sazinieties ar kontaktpersonu un pasakiet viņam, ka cenai ir jābūt citai!! tad ar izlabošu cenu!!
puisis - (klusi) labi
paiet kāds laiks, tā arī neviens neko nezin. beigās zvanam uz pārvadātāj firmu, kur kontaktpersona apstiprina vienošanās cenu, bet puisis, kas man zvnīja, vnk iedomājies, ka viņš tagad ar to nodarbosies.
lieki pazaudēta pusstunda.
šādas sarunas pēdējās divas dienas ir biežas. kkas kko vnk muld pat neklausoties ko saki, vnk saka savu maļamo.

Ieskatos | iemuldēt | Add to Memories