zeerava

me - 1 : pa vannas istabu izplūdis ūdens - 0

Jan. 26., 2009 | 07:46 pm
Iemuldēja: zeerava

hurrreiiii... lielā cīņa ar ūdeni vannas istabā ir izcīnīta. izrādās es nebij novietojusi to trubu, pa kuru iztek netīrais ūdens, tai paredzētājā vietā, lai ūdens varētu aizplūst pa savās tālākajās gaitās, un viss jaukais ūdens (kas ar tad izrādās radīja to veļasmazgatavas aromātu) bij iztecējis pa vannas istabas grīdu. nu un tad kad es to ievēroju, bij jau makten pa vēlu, jo bij jau iztecejis ūdens no trim mazgāšanām. tā nu metu zemē visas savas vēl ar vien netīrās drēbes (pa vidam vēl prātā izštukojot, ko es gribu un ko negribu ziedot šādam pasākumam) un visus savus nesen izmazgātos dvieļus.

ieguvums: vannas istabas grīda tagad spīd un laistas visos stūrīšos + vēl atradu savu zīmuli, ko jau labu laiku bij uzskatijusi par pazudušu (lai gan man vēl ar vien nav skaidrs kā es to būtu nogādajusi zem vannas. nē es zin, ka es vannā zīmēju, bet nu ne jau zem vannas :)) + pusstunda atslodzes no kursa darba rakstīšanas.
ir gan nedaudz sāpošas rokas, jo esmu vājais dzimums un izrādās, ka no milzīgajiem dvieļiem ūdeni izspiest nav nemazam tik viegli :D

mistērija: zem vannas bij sauss!! kad ieraudzīju aplūdušo grīdu, tad likās ka ūdens daudzums uz grīdas ir vismaz puscentimetrs, bet zem vannas ne kripatiņas ūdens!!!

Ieskatos | visi samuldējumi


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..