Neprātīgā saprāta balss -
Jūnijs 18., 2018
08:57
[User Picture]

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Laikam esmu jocīgs autovadītājs, jo nekad neesmu pastiprināti sekojis līdzi degvielas cenām un tās svārstībām. Jābrauc tad kad jābrauc un benzīns maksā tik cik viņš maksā. Ar savu mašīnu braucu praktiski tikai nedēļas nogalēs un citās brīvdienās un, ja nav nestandarta maršrutu tad uzpildu bāku reizi mēnesī, savukārt darba auto ir piesaistīts vienai konkrētai degvielas kompānijai.
Apbrīnoju tos benzīngalvas, kas zin no galvas visu Latvijas degvielas uzpildes staciju cenas un seko līdz to svārstībām tikpat aktīvi kā biržu brokeri.

Tags:

(2Iespļāva | Iespļauj dvēselē)

Comments
 
[User Picture]
From:[info]special_k
Date:18. Jūnijs 2018 - 09:13
(Link)
jā, šitas tiešām ir smieklīgi - par tām bendzīngalvām. nē, nu jau riktīgi daudz brauc, tad gan jau, ka ir svarīgi sekot tām cenām.
[User Picture]
From:[info]begemots
Date:18. Jūnijs 2018 - 11:17
(Link)
Reālais ietaupījums, ko varu dabūt starp lētāko un dārgāko Nesti, kas man ir pa ceļam, piemēram, ir ~€2,5 uz bāku. Ņemot vērā, ka pildos aptuveni 3-4x mēnesī, tātad, protams, mēnesī tas ir tikai tāds chickenfeed.

Bet ir kaut kāda iekšēja nepatika vnk maksāt dārgāk, ja zini, ka turpat ap stūri tieši tas pats ir lētāk. Dabīgi, ka tāpēc speciāli nebraucu līkumu, bet, ja ir opcija, labāk tiešām pagaidu un iepildos lētākajā un pagaidu vīkendu, kad bieži vien ir vēl atlaides.
Powered by Sviesta Ciba